«Γεμίστε τη Μίκρα»

Στην βοήθεια του κόσμου του ευελπιστεί ο Ηρακλής για να μπορέσει να ανοίξει το σκορ στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ...

Στην βοήθεια του κόσμου του ευελπιστεί ο Ηρακλής προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του Φρέντι Μπρουκς να ανοίξει το σκορ στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη το απόγευμα (18.00, Novasports4) στο κλειστό της Μίκρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΑ Ηρακλής έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 06/04 και ώρα 6.00 μμ. η ομάδα μας ξεκινάει την προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου φετινού της στόχου, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Σε αυτή την προσπάθεια το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί όλους τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν σε όλα τα παιχνίδια με τη γνωστή αγάπη που έχουν για το τμήμα. Σχετικά με τα εισιτήρια κατά την διάρκεια των Play – offs θα υπάρχει γενική είσοδος. Η είσοδος όλων θα γίνεται από την κεντρική είσοδο.
 
Δικαίωμα ελευθέρας εισόδου έχουν ΜΟΝΟ τα παιδιά μέχρι 12 ετών. Οι δικαιούμενοι ελευθέρας εισόδου κάτοχοι καρτών καθώς και αθλητές, θα εισέλθουν ΜΕΤΑ την είσοδο όλων των εισιτηρίων και ΜΟΝΟ εφόσον υπάρχουν θέσεις. Οι κάτοχοι διαρκείας παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα την οποία θα επιδεικνύουν στην είσοδο» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοικούντες τον «γηραιό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.