Τυχεροί οι Σωτηρίου και Κουζούνης

Την πίτα για το καλό της νέας χρονιάς έκοψε σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Οι δύο τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου και ο Παύλος Κουζούνης

Την πίτα για το καλό της νέας χρονιάς έκοψε σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Οι δύο τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου και ο Παύλος Κουζούνης και κέρδισαν μια τριήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο στην Πορταριά, δώρο του μέλους του Τ.Α.Α. Παντελή Ταρνατώρου, ο οποίος, μιλώντας στους προπονητές και τους βολεϊμπολίστες, τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. σας ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά στις προπονήσεις και για την κατανόηση που έχετε δείξει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Σας αξίζουν επίσης, συγχαρητήρια για τη γενικότερη συμπεριφορά σας, η οποία αντικατοπτρίζεται και στα αγωνιστικά αποτελέσματα. Μαζί με τους προπονητές είστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και μας δίνετε καθημερινά το κίνητρο, ώστε να προσπαθήσουμε κι εμείς περισσότερο για την εξεύρεση λύσεων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.