Τσιτσιπάς: «Ξεπέρασα πολλές δυσκολίες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως κατάφερε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες στην αναμέτρηση με τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη του στο συγκεκριμένο ματς και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του ιταλικού τουρνουά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κακό του ξεκίνημα στην αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε: «Δεν μπορώ να επεξεργαστώ τι συνέβη, σχεδόν τρεις ώρες, πολύ δράμα, πολλή ένταση, συναισθήματα. Ήταν τρελό, δεν ξέρω τι δούλεψε και τι όχι. Απλά προσπάθησα να κερδίσω το ματς και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Κατάφερα να επιστρέψω και να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές».

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι έκανα στο court μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ, ένιωθα χαμένος και έχω πολύ καιρό να νιώσω έτσι. Όλα φαίνονταν περίεργα σε ό,τι αφορά το βάθος που ήθελα. Κατάφερα να βρω τρόπο να λειτουργήσει. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ συναισθήματα σαν αυτά. Δεν θυμάμαι άλλο ματς στη ζωή μου που να έχω παρασυρθεί από τόσα αρνητικά συναισθήματα. Ήταν μια περίεργη κατάσταση και δεν περίμενα το comeback στο τέλος».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Πρέπει να βελτιώσω τη νοοτροπία μου μπαίνοντας στους αγώνες. Δεν ήμουν αφοσιωμένος στην αρχή του ματς σήμερα, δεν έπαιζα βαθιά στο court, δεν ήμουν εγώ. Πρέπει να ξεκινάω τα ματς πιο δυνατά, ή τουλάχιστον να είμαι σταθερός και να βρίσκω τον ρυθμό μου κατά τη διάρκεια του ματς. Ξέρω ότι είμαι καλός σε αυτή την επιφάνεια και ελπίζω να βελτιωθώ σε αυτό και να είμαι πιο δυνατός στο επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.