Αφιέρωμα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16: Γ.Σ.Λαμία (video)

Ο Γ.Σ.Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος και μέσα σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξε μία νέα και αξιόμαχη ομάδα. Στο τιμόνι για δεύτερη σεζον βρίσκεται ο Θανάση Κατσίγιαννης.

Ο Γ.Σ.Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος και μέσα σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξε μία νέα και αξιόμαχη ομάδα. Στο τιμόνι για δεύτερη σεζον βρίσκεται ο Θανάση Κατσίγιαννης.
Αποκτήθηκαν τρεις Αμερικανοί και ένας Βραζιλιάνος που θα σηκώσουν το βάρος του μεγάλου στόχου της παραμονής στην κατηγορία για 11η σεζόν. Διαγώνιος είναι ο Αμερικανός Κόλιν Χάκγουορθ, ακραίοι οι Αραούγιο Άλαν Γκιλιέρμε, Χένσνι Μίκαελ Τζόζεφ και κεντρικός ο Λέσκε Μάθιου Γουίλιαμ.

«Η Λαμία επιβιώνει στα δύσκολα»

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσίγιαννης είπε: «Η προσπάθεια του Γ.Σ.Λαμία στο επαγγελματικό βόλεϊ είναι ένας μεγάλος άθλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ομάδα στην επαγγελματική κατηγορία. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα μας στηρίξει και εφέτος. Κάποιες ομάδες έχουν ενισχυθεί και παρά τα προβλήματα το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και οι αναμετρήσεις πιο αμφίρροπες. Δεν υπάρχει αδύνατος στο εφετινό πρωτάθλημα και μάχη για την παραμονή θα είναι σκληρή και σε βάθος χρόνου και θα παίξουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Η Λαμία έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα».

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.volleyleague.gr/index.php/component/k2/item/3868-afieroma-volley-league-pame-stoixima-2015-16-g-s-lamia


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.