Ρούσης: «Αφιερωμένη η νίκη στον Μούρτο»

Στον Δημήτρη Μούρτο αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Μαρκόπουλου, ο Γιώργος Ρούσης.

Στον Δημήτρη Μούρτο αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Μαρκόπουλου, ο Γιώργος Ρούσης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτριών του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ έθεσε ως στόχο των «πρασίνων» την είσοδο στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά, δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Το καλό είναι ότι κερδίσαμε. Περιμέναμε κάτι παραπάνω ωστόσο με την εικόνα των 2 σετ που χάσαμε, φαίνεται ότι δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, δηλαδή μια καθαρή νίκη. Η νίκη όμως παραμένει νίκη και την αφιερώνουμε στον Δημήτρη Μούρτο που έφυγε από τη ζωή».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Ουσιαστικά ήταν μια πρεμιέρα για την ομάδα, με τόσες αλλαγές που είχαμε στη σύνθεση μας και παίζαμε με το Μαρκόπουλο που ήταν επίσης ενισχυμένο και με τρίτη ξένη. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να κοιτάω μπροστά. Έχουμε μια τριάδα παιχνιδιών πολύ δύσκολη και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Μέχρι να σωθούμε μαθηματικά, σε κάθε ματς στόχος μας είναι η παραμονή μας. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, και δυστυχώς έχουν μια βαθμολογική διαφορά που πρέπει να υπερκαλύψουμε για να μην κινδυνεύσουμε».

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για τον στόχο του κυπέλλου: «Ανεξάρτητα ότι η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο θα το κυνηγήσουμε όσο πάει. Το Final-4 είναι ο στόχος μας και νομίζω είναι εφικτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.