Με μαύρα περιβραχιόνια οι Ελληνες στην Ιταλία

Οι Ψάρρας, Πελεκούδας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση της Ραβένα με την Κούνεο, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής των αθλητών μας στη μνήμη του αδικοχαμένου, Νίκου Σαμαρά.

Έπειτα από σημερινή πρωτοβουλία του Σάκη Ψάρρα, η διοίκηση της ιταλικής Ραβέννα έκανε δεκτό το αίτημα του προέδρου του ΠΑ.Σ.ΑΠ στο Κυριακάτικο ματς της Serie A με την Κούνεο, οι Έλληνες άσοι της ομάδας Ψάρρας, Πελεκούδας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής των αθλητών μας στη μνήμη του αδικοχαμένου, Νίκου Σαμαρά.

 

Κατόπιν μάλιστα συνεννόησης και συζήτησης με τους παραπάνω άσους, ανάλογο αίτημα προς τις ομάδες τους κατέθεσαν και οι διεθνείς Τζούριτς (Τρεντίνο), Φράγκος (Λατίνα), χωρίς ωστόσο να είναι γνωστή η τελική απόφαση των ιταλικών συλλόγων.

Ο Δημήτρης Τζούριτς πάντως, εξέφρασε την μεγάλη επιθυμία του, κατά τον προσεχή  Μαϊο, με την ευκαιρία της συγκέντρωσης των διεθνών στην Εθνική ομάδα, να πραγματοποιηθεί ένας ξεχωριστός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Ορεστιάδα, προς τιμήν του Νίκου Σαμαρά. Στο παιχνίδι αυτό, το οποίο ο διεθνής άσος της Τρεντίνο, θέλει να έχει ανάλογο χαρακτήρα και σημασία με το ματς που πραγματοποίησαν οι Ιταλοί αθλητές , στη μνήμη του αδικοχαμένου, Βιγκορ Μποβολέντα  πρότεινε να υπάρχει κανονικό εισιτήριο και όλα τα έσοδα που θα διατεθούν να δοθούν στην οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, που τόσο σκληρά χτυπήθηκε από τη μοίρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.