Καζάζης: «Δύσκολη ομάδα η Κηφισιά»

Προσοχή στο ματς με την Κηφισιά ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Καζάζης.

Προσοχή στο ματς με την Κηφισιά ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Καζάζης. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε ως μια δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα την ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μενέλαος Κοκκινάκης.

Αρχικά, ο Καζάζης τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Η Κηφισιά έχει διατηρήσει τον κορμό της. Αυτό της χαρίζει ομοιογένεια στο παιχνίδι. Σε συνδυασμό με το δύσκολο γήπεδο η αναμέτρηση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουμε προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ώστε να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι και να πετύχουμε ακόμη μία νίκη».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα που έχει μόνο Έλληνες παίκτες οι οποίοι συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο και έχουν μια σταθερή απόδοση. Είναι γνωστό επίσης, ότι το κλειστό της Κηφισιάς είναι πολύ δύσκολο γήπεδο για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Εμείς θα πάμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και δεν είναι άλλο από το τρίποντο της νίκης, η οποία θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.