Ο Ντεσπέιν συναντά τον Φιλίποφ στη Σύρο

Σύρος αποστολή, Παντελής Λώλης [br]Πέρσι μαζί σήκωσαν τρία Κύπελλα. Πανηγύρισαν, διασκέδασαν, έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους φίλους του Ολυμπιακού, γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του «ερυθρόλευκου» τρεμπλ.

Σύρος αποστολή, Παντελής Λώλης

Πέρσι μαζί σήκωσαν τρία Κύπελλα. Πανηγύρισαν, διασκέδασαν, έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους φίλους του Ολυμπιακού, γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του «ερυθρόλευκου» τρεμπλ. Οι δρόμοι τους όμως το καλοκαίρι χώρισαν. Ο μεν Ντίμα Φιλίποφ παρέμεινε στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, ο δε Ρολάντο Ντεσπέιν μετά από ένα αναγκαστικό, λόγω τιμωρίας του, εξάμηνο αποχής, κατέληξε στα «κυανόλευκα» απορρίπτοντας, μάλιστα, πρόταση του Ολυμπιακού. Στο πρώτο τους τετ α τετ πριν από τρεις μήνες στο Ρέντη η ατυχία κτύπησε την πόρτα του πασέρ του Ολυμπιακού με τον φίλο του Κουβανό άσσο του Ηρακλή να γίνεται άθελά του ο παίκτης που πέφτοντας πάνω στο πόδι του, θα του στερούσε την συμμετοχή στις διοργανώσεις για τους επόμενους δύο μήνες. Οι δρόμοι των δύο φίλων ανταμώνουν και πάλι στη Σύρο. Φιλίποφ και Ντεσπέιν την Παρασκευή στις 7.30 θα παίξουν με ένα στόχο: «Τον τελικό και μετά την κούπα» λένε με ένα στόμα και οι δύο στο www.novasports.gr την ίδια ώρα που βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία με θέα το απέραντο γαλάζιο του γραφικού λιμανιού της Ερμούπολης.

«Ήπιαμε καφεδάκι μαζί και τα είπαμε όπως τα λέγαμε πέρσι. Μου είπε ότι θέλει να μας κερδίσει όπως και εμείς θέλουμε να τον κερδίσουμε. «Θα δείτε έναν άλλο Ντεσπέιν» μου είπε, χαμογελώντας, και εγώ του είπα επίσης με χαμόγελο ότι «πολύ μιλάς, να σε δω αύριο». Ο Ρολάντο είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ξέρει …μπάλα και είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του στην ομάδα. Όπως σημαντικός είναι και ο ρόλος του Νοβότνι αν και εμείς στηριζόμαστε περισσότερο στην ομαδικότητα. Θα είναι σίγουρα ένα ντέρμπι ο ημιτελικός και από την δική μου ομάδα περιμένω να βγάλει το πάθος της στο γήπεδο. Να δείξουμε τον πραγματικό Ολυμπιακό».

Ο Ντεσπέιν από την πλευρά του, χαλαρός, απολάμβανε τον καυτό ήλιο της Σύρου και έκανε όνειρα για την πρόκριση στον τελικό. «Ξέρουμε ότι είμαστε φαβορί αλλά ξέρεις τα φαβορί αναδεικνύονται στο γήπεδο όχι στα χαρτιά. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ηρακλή να φθάσει στον τελικό και να πάρει την κούπα» έλεγε και όταν η κουβέντα πήγε στο παρελθόν ο Κουβανός εξηγούσε πως έχει η κατάσταση με τον Ολυμπιακό. «Εγώ αγάπησα και αγαπήθηκα στον Ολυμπιακό. Με τα παιδιά, τον Ντίμα, τον Κοκκινάκη, τον Παύλο είμαστε φίλοι. Δεν έχω να πάρω καμία ρεβάνς από αυτούς. Το δικό μου πρόβλημα είναι ο Ταρνατώρος ο οποίος μου είπε ψέματα πέρσι για τα χρήματά μου». Ο Ντεσπέιν συναντά και πάλι λοιπόν τον Φιλίποφ. Αυτή τη φορά όμως τους χωρίζει το φιλέ του «Δημήτρης Βικέλας». Θα φορούν διαφορετική φανέλα αλλά θα έχουν το ίδιο πάθος. Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα είναι σίγουρα «εχθροί». Αμέσως όμως μετά τη λήξη ο χαμένος θα κεράσει μπίρα το νικητή. Θα ξανασμίξουν κουβεντιάζοντας για όσα τους ενώνουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.