Για ποια ομάδα χτυπά η καμπάνα;

Οι χαμένοι ...χάνονται απόψε στην δεύτερη και τελευταία πράξη της 20ης αγωνιστικής στην Volleyleague.

Οι χαμένοι …χάνονται απόψε στην δεύτερη και τελευταία πράξη της 20ης αγωνιστικής στην Volleyleague. Και τα τέσσερα ζευγάρια που κοντράρονται στην σημερινή ημέρα καίγονται για τους βαθμούς της νίκης.

Το ματς ντέρμπι της ημέρας φιλοξενείται (17.00 NS3) στη Βόχα με τον τέταρτο (33β.) της βαθμολογίας Παμβοχαϊκό να θέλει να κρατήσει το αήττητο της έδρας του και ταυτόχρονα με καθαρό σκορ να βάλει από κάτω στην βαθμολογία τον τρίτο (36β.) Φοίνικα Σύρου. «Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά, έχουμε μπει πλέον στη… διαδικασία των πλέι οφ. Παίζουμε με τη Σύρο, ακολουθεί ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, οπότε είναι σα να παίζομε στα πλέι οφ», σχολίασε ο Νίκος Ζαλμάς για τουυς γηπεδούχους.

Ο φιλοξενούμενος Φοίνικας θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς, με τον Νίκο Νεόφυτο να σημειώνει από την πλευρά του: «Όπως είχα πει και στο ματς του πρώτου γύρου και τη δήλωση αυτή έχει υιοθετήσει κι ο κ. Ζαλμάς, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπου θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ηρακλής – Κηφισιά

Στη Μίκρα ο Ηρακλής χωρίς τον Ντεσπέιν υποδέχεται την Κηφισιά και με τρίποντο «κλειδώνει» την πρωτιά στην κανονική περίοδο. «Για μας είναι ένα παιχνίδι όπου θα δούμε αν και πόσο ξεπεράσαμε τα προβλήματα απουσιών και τραυματισμών όλης της εβδομάδας. Έχουμε ένα αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που στα έξι τελευταία ματς μετρά τέσσερις νίκες, είναι φορμαρισμένη και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το βασικό αγωνιστικό ατού της Κηφισιάς που είναι το υψηλό ποσοστό της επίθεσης μετά από υποδοχή», είπε ο Σωτήρης. Η Κηφισιά ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με κάποια μικροπροβλήματα αφού ορισμένοι παίκτες έχουν χτυπηθεί από ίωση, ωστόσο όπως δήλωσε ο Κώστας Αρσενιάδης: «Πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, να παίξουμε όσο καλύτερα και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Η ομάδα στην καλή της μέρα είναι ικανή να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη ο Ηρακλής μετά την ήττα από την Σύρο θα είναι πιο συγκεντρωμένος, αλλά κι εμείς έχοντας δύσκολο πρόγραμμα θέλουμε βαθμούς για να διατηρηθούμε στην πρώτη οκτάδα».

Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ντέρμπι της περιφέρειας διεξάγεται και στην Λαμία, εκεί όπου ο τοπικός Γυμναστικός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους γηπεδούχους να θέλουν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη της 5ης θέσης και τους φιλοξενούμενους για να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου.

«Επανερχόμαστε στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας κι η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού για ένα τρίμηνο παίζαμε συνεχώς Τετάρτη, Σάββατο», είπε ο Θάνος Μαρούλης. Στον Γυμναστικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τον Εθνικό που θα στερηθεί σίγουρα τον Βούλγαρο πασαδόρο Καβαρτζίεφ, ενώ ο Πέπε Γκονζάλες ακολούθησε την αποστολή (το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Άρη δεν ήταν τόσο σοβαρό) κι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

«Ήταν μια προβληματική εβδομάδα λόγω απουσιών και παίζουμε με μια ομάδα όπως η Λαμία που είναι πολύ δυνατή εντός έδρας. Εμείς έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες και θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Ανδρεάδης.

ΕΑ Πατρών – Ολυμπιακός

Πέρσι η ΕΑΠ ήταν η μόνη ομάδα που κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει κι οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η μεν ΕΑΠ για να αυξήσει τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό (έχει ρεπό) στην προσπάθεια της για την παραμονή κι ο δε Ολυμπιακός για να παραμείνει στη 2η θέση ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη, εφόσον ο Ηρακλής στραβοπατήσει στα επόμενα ματς.

«Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό όμως παρά τα προβλήματα που έχουμε στην ομάδα, εμείς θα καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Χριστόπουλος που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ ο Γιάννης Καλμαζίδης (το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός αποστολής και πάλι ο Νοβότνι) σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος μας δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει η βαθμολογική του θέση. Έχει κάποιες αδυναμίες αλλά είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίσαμε την περασμένη εβδομάδα κι έχει ορισμένα σημεία που χρειάζονται προσοχή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να αφοσιωθούμε μετά στη διοργάνωση του Κυπέλλου».

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Βόχας, 17.00 (Novasports3): Παμβοχαικός – Φοίνικας Σύρου, Γεωργουλέας – Κουτσούλας
Λαμίας, 19.00 (STAR Κ.Ε.): Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ράπτης – Κυριοπούλου
ΕΑ Πατρών 19.00: ΕΑ Πατρών – Ολυμπιακός, Παπαδογούλας – Καραμπέτσος
Μίκρας, 20.00: Ηρακλής – ΑΟ Κηφισιάς, Μπαντιανίδης – Ιωαννίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.