Υπό δοκιμή ο Κόλεφ στον Παναθηναϊκό

Και το όνομα αυτού Ιβάν Κόλεφ (1.97). Το μεσημέρι σας ενημέρωσε το novasports.gr ότι ο αντικαταστάτης του Ιταλού Σαρατσένι (ειδοποιήθηκε το απόγευμα ότι θα πρέπει να αποχωρήσει) θα ομιλεί την Βουλγαρική και πριν από λίγη ώρα με επίσημη ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα για προπονήσεις ο Ιβάν Κόλεφ ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα μπει στον 25ο χρόνο ζωής.

Και το όνομα αυτού Ιβάν Κόλεφ (1.97). Το μεσημέρι σας ενημέρωσε το novasports.gr ότι ο αντικαταστάτης του Ιταλού Σαρατσένι (ειδοποιήθηκε το απόγευμα ότι θα πρέπει να αποχωρήσει) θα ομιλεί την Βουλγαρική και πριν από λίγη ώρα με επίσημη ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα για προπονήσεις ο Ιβάν Κόλεφ ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα μπει στον 25ο χρόνο ζωής.

Ο Καζάζης θα τσεκάρει Τρίτη και Τετάρτη τον Βούλγαρο και αν τον ικανοποιήσει πιθανότατα να τον έχει στην αποστολή που θα ταξιδεύσει οδικώς την ίδια μέρα για την Θεσσαλονίκη όπου την Πέμπτη παίζει ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία με τον Απόλλωνα. Ο Κόλεφ γεννήθηκε στη Ρουμανία αλλά έμαθε βόλεϊ στη Βουλγαρία αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2003-2008). Μάλιστα ήταν αρχηγός στην Εθνική Εφήβων της Βουλγαρίας το 2007 στην 6η θέση των γειτόνων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μαρόκο.

Ο Κόλεφ ξεκίνησε φέτος στην Γερμανική Βότροπ, πέρσι έπαιζε στο πρωτάθλημα του Ιράν, το 2010 στην Ιταλική Μπασάνο (Α2) ενώ τη σεζόν 2009-2019 πέρασε από το Καμπιονάτο φορώντας την φανέλα της Φορλί. Το 2008 ήταν στους 18 της Εθνικής Βουλγαρίας που έπαιξε στο World League. Ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Βουλγάρικου βόλεϊ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες όλων όσοι πόνταραν στην αξία του. Δείτε σε video τα κατορθώματα του Κόλεφ.

http://www.youtube.com/watch?v=6mOjiaaeomc&feature=player_embedded#! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.