Πέρασε και ο Άρης από την ΑΕΚ

Σάκος του μποξ έγινε και την 7η αγωνιστική η ΑΕΚ με τον Άρη να περνάει χωρίς πρόβλημα από το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας επικρατώντας με 3-0 σετ (25-21, 25-11, 25-16).

Σάκος του μποξ έγινε και την 7η αγωνιστική η ΑΕΚ με τον Άρη να περνάει χωρίς πρόβλημα από το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας επικρατώντας με 3-0 σετ (25-21, 25-11, 25-16). 

Στο πρώτο σετ είχαμε συνεχείς εναλλαγές του σκορ (7-5, 8-10) με τον Άρη να ξεφεύγει 10-14 και την ΑΕΚ να απαντά άμεσα και να προσπερνά με 18-15. Ωστόσο οι φιλοξενούμενες έκαναν νέο σερί 0-8 διαμορφώνοντας το 18-23 και παρόλο που η Ένωση πλησίασε σε 21-23, πήραν το σετ. Στα δύο επόμενα όμως η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική με τον Άρη να επιβάλλει την ανωτερότητα του και να φτάνει εύκολα στη νίκη. 

«Στο πρώτο σετ κρίθηκαν όλα… Δυστυχώς σε ένα ακόμη ματς πληρώσαμε τα λάθη απειρίας και μετά δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε. Στο β’ σετ από την αρχή βρεθήκαμε να κυνηγάμε και ήταν δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης ενώ στο τρίτο δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση που χρειαζόμασταν» σχολίασε ο Χάρης Σκουτελέκος για τημ ΑΕΚ ενώ για τον Άρη ο Δημήτρης Σολκδίδης είπε: 

«Όταν βρήκαμε το ρυθμό μας δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα να επιβληθούμε άνετα και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με την Σαντορίνη». 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Σκουτελέκος): Νούσια, Βάθη, Ζίγκα, Καράτερζη, Φιλιπιόνκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου -λ / Βενέτη, Καλαφατάκη, Αντωνιάδη, Κουτρουμπή.

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Καραφουλλίδου, Γουγούση, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ, Σταματη, Χαραβελούλη, Πήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.