Πανιώνιος – Ολυμπιακός 7-18: Το φαβορί έκανε το καθήκον του! (highlights)

«Έκλεισε» το ραντεβού με τον Απόλλων Σμύρνης, ο Ολυμπιακός για τον μεγάλο τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, στην υδατοσφαίριση.

Πιστός στο… ετήσιο ραντεβού του με τον τελικό του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 18-7 τον Πανιώνιο στον ημιτελικό του final-8, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, και θα δώσει το «παρών» για 12η συνεχόμενη χρονιά στην καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού. Με αντίπαλο τον «πρωτάρη» Απόλλωνα Σμύρνης, στις 11/5, 17:30, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ακλόνητο φαβορί για το 25ο τρόπαιο της ιστορίας τους και έβδομο διαδοχικό.

Παρά την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του Κώστα Δήμου στην άμυνα, ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να επιβάλλει το παιχνίδι του και να «τελειώσει» από νωρίς τον ημιτελικό. Χαρακτηριστικό του πρώτου οκταλέπτου, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0, ήταν ότι χάθηκε από ένα πέναλτι για κάθε ομάδα.

Στη δεύτερη περίοδο ο Πανιώνιος βρήκε λύσεις στον παίκτη παραπάνω, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να συντηρήσουν και να αυξήσουν τη διαφορά στο +4 (7-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι «άνοιξε» και ο Ολυμπιακός, βρίσκοντας χώρο να βγει στην κόντρα, πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο ενάμισι λεπτό της τρίτης περιόδου, για να φτάσει στο 12-5 και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ως το τελικό 18-7.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-7, 5-12, 7-18

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης 1, Γούνας, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαϊδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2

Διαιτητές: Σπανούδης, Βασιλείου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.