Με έναν πασαδόρο στη Σερβία ο ΠΑΟΚ

Με μοναδικό πασαδόρο τον Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ ψάχνει αύριο στο Novi Pazar της Σερβίας την νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα στο πρώτο ...ημίχρονο της πρόκρισης στους "16" του CEV Cup.

Με μοναδικό πασαδόρο τον Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ ψάχνει αύριο στο Novi Pazar της Σερβίας την νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα στο πρώτο …ημίχρονο της πρόκρισης στους “16” του CEV Cup. Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε νωρίς  το πρωί οδικώς από το «PAOK Sports Arena» και αναμένεται να φτάσει στην πόλη της Σερβίας το απόγευμα. Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Θάνος Τερζής ο οποίος έμεινε Θεσσαλονίκη με υψηλό πυρετό. Αντίθετα, κανονικά συμμετέχουν,  τόσο ο Ντάντε (που δεν είχε ταξιδέψει στην Πολωνία όντας ανέτοιμος) αλλά και ο Γκόμεζ που έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  των πρωταθλητών μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες του Δικεφάλου θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις  στο “Sportska Dvorana Pendik”, σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί. “Οι σέρβικες ομάδες έχουν μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ικανούς αθλητές σε όλες τις γραμμές αλλά με περιορισμένες ικανότητες. Δεν μου αρέσει ο όρος… φαβορί, πιστεύω όμως ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα από τη Νόβι Παζάρ και η εξέλιξη της πρόκρισης θα κριθεί από εμάς. Θα είναι βέβαια ένα δύσκολο ματς, σε μια καυτή έδρα και αν συνυπολογίσουμε το ταξίδι αλλά και την απουσία του Τερζή, σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη”, δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.