Ολυμπιακός και Πανναξιακός ανοίγουν λογαριασμό

Το πρώτο από τα τρία ...γκολ που θα χτίσουν πρωταθλητή θέλουν να βάλουν απόψε (19.00 Novasports4 HD) Ολυμπιακός και Πανναξιακός στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών.

Το πρώτο από τα τρία …γκολ που θα χτίσουν πρωταθλητή θέλουν να βάλουν απόψε (19.00 Novasports4 HD) Ολυμπιακός και Πανναξιακός στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών. Οι “ερυθρόλευκες: έρχονται με φόρα από την ξέφρενη φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία και θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους στο δρόμο για το πέμπτο συνεχόμενο νταμπλ. Για τις νησσιώτισσες η παρουσία και μόνο σε δεύτερο φετινό τελικό (είχαν κοντράρει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο) δεν αποτελεί ταβάνι στις φιλοδοξίες τους.

«Σίγουρα είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτά της κανονικής περιόδου και του τελικού του Κυπέλλου και θεωρώ ότι ότι η Νάξος είχε το χρόνο να προετοιμαστεί και ότι σε αυτή τη σειρά βρίσκονται οι δυο καλύτερες ομάδες. Ωστόσο, κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο αυτό που κάνουμε εμείς μέσα στο τάραφλεξ» σχολίασε η Στέλλα Χριστοδούλου ενώ η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη προσμονή είναι κάτι πρωτόγνωρο για το σύλλογο η συμμετοχή σε τελικούς πρωταθληματος. Οι νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό μας χαροποίησαν πάρα πολύ, μιας και δεν ήταν απλές νίκες αλλά νίκες που μας δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στους τελικούς».

Ο σημερινός τελικός θα έχει μια ακόμη οικογενειακή κόντρα. Ο κόουτς του Πανναξιακού και ομοσπονδιακός προπονητής πλέον, Γιώργος Ρούσης καλείται να αντιμετωπίσει για τετάρτη φορά φέτος την συζυγο του, ακραία του Ολυμπιακού Ζένια Τσίμα. Η τελευταία θα προσπαθήσει να αυξήσει το σερί της την ώρα που ο σύζυγος  θα αναζητήσει την πρώτη “οικογενειακή” νίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.