Υπέκυψαν στα λάθη τους και στη Σλοβενία

Για το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Τουρκία θα παλέψει την Κυριακή το απόγευμα (16.30 TV ΝΕΡΙΤ) η Εθνική Νεανίδων αφού στον σημερινό ημιτελικό υπέκυψε στα λάθη της και στην ανωτερότητα της Σλοβενίας.

Για το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Τουρκία θα παλέψει την Κυριακή το απόγευμα (16.30 TV ΝΕΡΙΤ) η Εθνική Νεανίδων αφού στον σημερινό ημιτελικό υπέκυψε στα λάθη της και στην ανωτερότητα της Σλοβενίας. Η Εθνική δεν αντιστάθηκε στις Σλοβένες οι οποίες νίκησαν 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-16) και θα παίξουν κόντρα στη Σερβία για την πρώτη θέση του ευρωπαϊκού τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη Ταρτού της Εσθονίας.

Η «γαλανόλευκη» έκανε την χειρότερή της εμφάνιση στο τουρνουά. Δεν πίστεψε ποτέ στη νίκη και παρουσιάστηκε αγχωμένη και με πολλά λάθη απέναντι στην πολύ «διαβασμένη» Σλοβενία. Η ομάδα του Παπαδόπουλου δεν είχε υποδοχή, δεν είχε επίθεση και μπλοκ (μόλις 2), δεν ρίσκαρε από το σερβίς (2 άσσοι) ενώ η κορυφαία σκόρερ του τουρνουά Ανθή Βασιλαντωνάκη δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η μοναδική στιγμή που η Εθνική μας αντέδρασε ήταν στο δεύτερο σετ όταν μείωσε σε 20-18 όμως και πάλι η Σλοβενία ξέφυγε με πέντε πόντους (23-18) και πήρε άνετα και το σετ.
Τον ημιτελικό παρακολούθησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αντρέας Μέγερ καθώς και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλαντωνάκη 9 (9/36), Παπαδοπούλου 1 (1 άσσος), Φακοπουλίδου 6 (6/18, 27%-20%), Ψωμά 9 (9/23, 25%-15%), Καλαντάτζε 5 (4/7, 1 μπλοκ), Γιαννέλου 4 (1 άσσος, 3 μπλοκ), Κοκκινάκη (λ, 50%-17%)- Παπάζογλου, Δρακουλίδου, Διάλλα.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Χοσέ Τσάτσαρ): Μόρι 7, Μάρκοβιτς 10, Μίχεβτς 4, Πίνταρ 4, Σούκα 15, Σόμποτσαν 8, Παχόρ (λ, 72%-61%).
 
Κ. Παπαδόπουλος: «Ανέτοιμη η ομάδα»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η Εθνική εμφανίστηκε με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ο ομοσπονδιακός Κώστας Παπαδόπουλος. «Μετά τη σημερινή μας ήττα όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι. Δεν μας πειράζει μόνο το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε. Η ομάδα μπήκε ανέτοιμη στο ματς και με λάθος πνεύμα» είπε ο κόουτς ενώ από την πλευρά της η αρχηγός Ανθή Βασιλαντωνάκη επισήμανε: «Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε στο γήπεδο και αυτό ήταν καταδικαστικό. Αύριο έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν το χάλκινο μετάλλιο. Θα είναι ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι για μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.