Κινδυνεύει ο Ολυμπιακός στην Αλεξανδρούπολη

Το 1996 με προπονητή τον Μοντάλι ο Εθνικός τον κέρδισε. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, πέρσι, το 2010 και πάλι με Ιταλό προπονητή στον πάγκο του, τον Γκουλινέλι έχασε και πάλι.

Το 1996 με προπονητή τον Μοντάλι ο Εθνικός τον κέρδισε. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, πέρσι, το 2010 και πάλι με Ιταλό προπονητή στον πάγκο του, τον Γκουλινέλι έχασε και πάλι. Ένα χρόνο μετά ο Γιάννης Καλμαζίδης κάθεται πλέον στον πάγκο του Ολυμπιακού και σε καμία περίπτωση δεν θέλει την Τρίτη το πρωί να γυρίσει στεναχωρημένος από την Αλεξανδρούπολη. Η αναμέτρηση του Έβρου ανάμεσα στον γηπεδούχο Εθνικό και τον Ολυμπιακό αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της 2ης αγωνιστικής που συνεχίζεται αύριο (19.00, Novasports, Θεμελής, Ιωαννίδης, Κομισάριος: Δόγαρης).
Το παιχνίδι όπως και πέρσι, έτσι και φέτος διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, αν και γενικά για τους γηπεδούχους οι τρεις πρώτες αγωνιστικές της Volleyleague, είναι ίδιες ακριβώς με τις περσινές (Κηφισιά έξω, Ολυμπιακός μέσα, Καλαμαριά έξω). Κι έχοντας ξεκινήσει μάλιστα με ήττα 3-1 από τον ΑΟΚ (όπως πέρσι) όπως παραδέχεται ο Γιώργος Παπάζογλου: «Στα αποδυτήρια το συζητάμε γι’ αυτές τις συμπτώσεις και τα παιδιά αναφέρουν ότι πέρσι μετά την ήττα στην πρεμιέρα ο Εθνικός είχε κερδίσει με 3-1 τον Ολυμπιακό… Πάντως δεν πιστεύω στις προλήψεις και δύσκολα γίνονται τα ίδια πράγματα».

Ο ίδιος βέβαια ήταν πέρσι παίκτης του Ολυμπιακού και είχε βιώσει διαφορετικά το συγκεκριμένο ματς, ενώ τώρα θα βρεθεί αντίπαλος με τους παλιόφιλους του. «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί η περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Έζησα τις καλύτερες μου στιγμές και έχω κρατήσει επαφές με όλα τα παιδιά, αλλά αύριο θα παλέψω για να κερδίσει η ομάδα μου».

Ο έμπειρος κεντρικός έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό «καθώς είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τους τίτλους. Εμείς ότι πάρουμε κέρδος θα είναι. Μας έχει κοστίσει η ήττα στην πρεμιέρα γιατί εμείς χάσαμε το ματς, ενώ ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας».

Προβλήματα δεν υπάρχουν στους γηπεδούχους, ενώ και στον Ολυμπιακό μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Ιωάννου καθώς ο Κουζούνης υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Καλμαζίδη. «Είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι ο Εθνικός εντός έδρας είναι πολύ δυνατός και επικίνδυνος αντίπαλος», τόνισε από την πλευρά του ο Ανδρέας Ανδρεάδης που έχει πάντα ιδιαίτερα συναισθήματα όταν επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. «Λογικό είναι αφού ανδρώθηκα στον Εθνικό, έπαιξα 7 χρόνια εκεί και οφείλω πολλά στην ομάδα. Θα χαρώ που θα δω φίλους και γνωστούς, ωστόσο ελπίζω ότι στο τέλος η ομάδα μου θα πάρει τους βαθμούς της νίκης».

Κι όπως στα αποδυτήρια του Εθνικού, έτσι και σ’ αυτά του Ολυμπιακού έχει συζητηθεί το περσινό ματς… «Ναι, μιλήσαμε με τα παιδιά. Νομίζω ότι πέρσι τους υποτιμήσαμε, δεν ήταν κι η ομάδα έτοιμη κι ήρθε το ανάποδο αποτέλεσμα. Φέτος πάλι το παιχνίδι γίνεται νωρίς, δεν έχουμε τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αλλά πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.