Με κόσμο ο Παμβοχαϊκός, με Σαρατσένι ο ΠΑΟ

Στο Βραχάτι τη συγκεκριμένη ημέρα την ονειρευόταν από τη στιγμή που εξασφάλισαν την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους κι η τύχη ήθελε το πρώτο εντός έδρας ματς του Παμβοχαϊκού να είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο Βραχάτι τη συγκεκριμένη ημέρα την ονειρευόταν από τη στιγμή που εξασφάλισαν την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους κι η τύχη ήθελε το πρώτο εντός έδρας ματς του Παμβοχαϊκού να είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, ανοίγει το βράδυ της Παρασκευής (19.00, Novasports 4, Γεροθόδωρος – Βαρθαλίτης, Κομισάριος: Ανδρονικίδης) με την αναμέτρηση Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός κι όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Ζαλμάς: «Είναι άκρως τιμητικό για την περιοχή και την ομάδα να ξεκινά τις εντός έδρας υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Μέχρι πριν μερικούς μήνες, αυτά τα ματς τα βλέπαμε μόνο στην τηλεόραση και τώρα ο κόσμος θα δει από κοντά τον Παναθηναϊκό. Κι ανεξαρτήτου αποτελέσματος θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα μας ωφελήσει σε πολλά επίπεδα». Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟ από την εντός έδρας κόντρα στον Φοίνικα, ωστόσο όπως επεσήμανε ο κ. Ζαλμάς: «Δεν μας αγγίζουν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και σέβομαι απεριόριστα την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί στο δικό μας παιχνίδι κι αν ο Σαρατσένι θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα τους. Σίγουρα αυτοί μας ξέρουν καλύτερα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Ακόμη κι αν κερδίσουμε δεν θα έχει αλλάξει κάτι, αφού υπάρχουν ακόμη 20 παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ακόμη η αρχή κι εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας». Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Μποτσουρής περιμένει σήμερα το βράδυ την άφιξη του Τζιανλούκα Σαρατσένι, ο οποίος εκτός απροόπτου, έστω και χωρίς προπόνηση θα είναι στην αποστολή. «Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα τον έχουμε στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους», παραδέχθηκε ο Νίκος Μπουτσουρής και συμπλήρωσε: «Εμείς όπως δείξαμε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας έχουμε δυνατότητες ως ομάδας και θα προσπαθήσουμε να τις… επεκτείνουμε κι άλλο με την προσθήκη του Ιταλού, αλλά και τη δουλειά που κάνουμε σε προπονήσεις και αγώνες. Γιατί καλώς ή κακώς καλούμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή να συνδυάσουμε τη δουλειά με το αποτέλεσμα. Συνδυασμός δύσκολος, αλλά αναγκαίος και απαιτητικός». Όσον αφορά τον αντίπαλο το ΠΑΟ ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε: «Ο Παμβοχαϊκός είναι πιο έτοιμος, αφού ξεκίνησε έγκυρα και σωστά την προετοιμασία του. Είναι μια αξιόμαχη και ενθουσιώδης ομάδα, η οποία αν και νεοφώτιστη δείχνει ιδιαίτερη ωριμότητα στο να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα. Βαρόμετρο όπως φάνηκε στο ματς με τη Λαμία είναι ο Ντουσάρμ, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Καραγιάννης»

Ποτότσνικ, Στοΐκοβιτς: «Είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο»

Για τον Γέρνι Ποτότσνικ και τον Μίλος Στοϊκοβιτς το αυριανό ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Σλοβένος του Παμβοχαϊκού κι ο Σέρβος του Παναθηναϊκού ξέρουν ότι θα παίξουν σε ένα κατάμεστο γήπεδο. «Αντιλαμβάνομαι τη δίψα του κόσμου, ο οποίος ζει στους ρυθμούς της ομάδας βόλεϊ κι είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει και μεγάλη πίεση, αλλά το άγχος είναι προσωπική υπόθεση του καθενός το πώς το διαχειρίζεται και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και δεν περιμέναμε τη νίκη στη Λαμία για να τις… πιστοποιήσουμε, αλλά δε πετάμε και στα σύννεφα αφού ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο ματς», είπε ο ‘Τζέρι’ (έτσι τον αποκαλούν στο Βραχάτι) και συμπλήρωσε: «Είδα τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Σύρο και φάνηκε ότι ο Στοΐκοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του, αλλά γενικά έδειξε ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Όσον αφορά τον Στοΐκοβιτς άφησε στην άκρη τα θετικά σχόλια για την δική του καλή παρουσία στην πρεμιέρα, αφού όπως τόνισε στο www.paovolleyball.gr: «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μια διαφορετική πρεμιέρα αλλά έτσι είναι το βόλεϊ. Προχωράμε και κοιτάμε την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό , όπου όπως έχω καταλάβει θα έχει πολύ κόσμο. Όταν είσαι αθλητής και αγωνίζεσαι σε γεμάτα γήπεδα είναι ωραία γιατί η αλήθεια είναι ότι στην πρεμιέρα εμείς δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα». Ο Σέρβος ακραίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι: «θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, αφού έχουμε δουλέψει σωστά, αλλά από κει και πέρα χρειάζεται να είμαστε προσεχτικοί και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.