Πήρε ρεβάνς η ΕΑ Πατρών απο τη Λαμία

Tην Παρασκευή η Λαμία, το Σάββατο η ΕΑ Πατρών. Οι Πατρινοί ισοφάρισαν τις νίκες τους Λαμιώτες στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Η ομάδα του Χριστόπουλου επικράτησε 3-1 σετ με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους λίγες μέρες πριν ανοίξει η αυλαία της Volleyleague.

Tην Παρασκευή η Λαμία, το Σάββατο η ΕΑ Πατρών. Οι Πατρινοί ισοφάρισαν τις νίκες τους Λαμιώτες στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα. Η ομάδα του Χριστόπουλου επικράτησε 3-1 σετ (16-25, 25-20, 25-22, 25-20) με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους λίγες μέρες πριν ανοίξει η αυλαία της Volleyleague.

«Δεν σημαίνει τίποτα για μένα αυτή η νίκη, παίξαμε καλύτερα από την Παρασκευή αλλά θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά για να είμαστε έτοιμοι. Πάντως αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία των παικτών ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας», τόνισε ο Γιώργος Χριστόπουλος για να συμπληρώσει από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Ευχαριστούμε πολύ την Πάτρα για την φιλοξενία και πρέπει να ανταποδώσουμε στο μέλλον. Πιστεύω ότι από αυτά τα φιλικά ωφελήθηκαν και οι δυο ομάδες καθώς βρισκόμαστε στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος και πρέπει όλοι να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα».

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Μακρυγιάννης 1, Μαντέκας 13, Γιάνοσικ 3, Ασπιώτης 26, Πινκ 14, Γιούρισιτς 8, λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος με 68% (Π. Παπαδόπουλος).
ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος): Γκούροβιτς 23, Σιμεούνοβιτς 6, Σφενδυλάκης 5,Μαρούλης 1, Παντακίδης 7, Χατζηηλίαδης 16, λίμπερο ο Γκαράς με 62% (Ανάγνου, Δραγκίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.