Ο Κουρνέτας πίκρανε τον Ολυμπιακό

Τα... δόντια τους ενόψει της νέας περιόδου έδειξαν οι Συριανοί με πρώτο θύμα τον Ολυμπιακό. Η νεοφώτιστη ομάδα με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Βασίλη Κουρνέτα στην σύνθεσή τους νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ερμούπολη της Σύρου 3-1 σετ τους νταμπλούχους που έπαιξαν με δύο βασικές απουσίες.

Τα… δόντια τους ενόψει της νέας περιόδου έδειξαν οι Συριανοί με πρώτο θύμα τον Ολυμπιακό. Η νεοφώτιστη ομάδα με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Βασίλη Κουρνέτα στην σύνθεσή τους νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ερμούπολη της Σύρου 3-1 σετ (20-25, 37-35, 25-22, 25-13) τους νταμπλούχους που έπαιξαν με δύο βασικές απουσίες. Ο λίμπερο Παύλος Κουζούνης με διάστρεμμα έμεινε στην Αθήνα (τον αντικατέστησε ο Σωτηρίου) ενώ αγωνίστηκε χωρίς τον διαγώνιο του Κολομβιανό Χιμένες ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Οι απουσίες βέβαια του Ολυμπιακού δεν μειώνουν τη νίκη και την απόδοση των Συριανών που είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Ντόκιτς ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νικηφορίδης. Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε βασικός και ο Βραζιλιάνος Πάουλο που εμφανίστηκε εκτός κλίματος.

Φοίνικας (Νεόφυτος): Ντάγκουνμπιτς 12, Κουρνέτας 2, Θάνος 10, Γκοτς 5, Νικηφορίδης 15, Ντόκιτς 22 (λίμπερο Κουρούπης, υποδοχή 61%), Αρβανίτης, Τσέργας, Λάππας 6
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Πετρέας 8, Φιλίποφ 6, Νοβότνι 18, Κοκκινάκης 11, Ανδρεάδης 6, Πάουλο 4, (λίμπερο Σωτηρίου, υποδοχή 49%), Κανέλλος 10, Λιβαθηνός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.