Ίνδαλμα ο Μίλκοβιτς για τον Γιουζεφάσκι

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη των στόχων του, εμφανίστηκε ο Τόμας Γιοζεφάσκι.

Ίνδαλμά του είναι ο Ιβάν Μίλκοβιτς. Είναι λάτρης της ταχύτητας ενώ ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στα 12 του χρόνια. Επιθυμία του από τη στιγμή που ήρθε σητν Ελλάδα είναι να μπορέσει να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Ο Τόμας Γιουζεφάσκι, συστήθηκε το πρωί στα Ελληνικά μέσα Ενημέρωσης μέσω του www.paovolleyball.gr. Ήρθε ξημερώματα Παρασκευής στην Αθήνα και το μεσημέρι φωτογραφήθηκε με θέα την τροπαιοθήκη του Συλλόγου. «Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μεγάλο Σύλλογο. Η καλύτερη θέση που έχω κατακτήσει μέχρι τώρα είναι η τρίτη με τη Ρεζόβια. Καλό το χάλκινο μετάλλιο αλλά δεν συγκρίνεται με το χρυσό! Κάθε αθλητής έχει στο μυαλό του μόνο τις νίκες και την πρώτη θέση. Έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΠΑΟ» είπε και ανέλυσε τα σχέδια του για το μέλλον. «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Πολύ ωραία μου φαίνονται όλα. Περίεργα τα συναισθήματά μου. Καλοί άνθρωποι, όλα καλά μέχρι στιγμής». Ο Γιουζεφάσκι πήρε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό απο τον Πάβελ Ζαγκούμνι. «Φυσικά και ρώτησα αλλά όχι πολλά πράγματα. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Με τον Πάβελ ήμασταν συμπαίκτες στην Όλστιν το 2008. Προσωπικά τον θεωρώ κορυφαίο πασαδόρο και δεν είμαι ο μόνος».
Ο νέος διαγώνιος του Παναθηναϊκού μίλησε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενώ πιάστηκε ενημερώμενος για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.«Ξέρω ότι έχει πολύ θερμούς οπαδούς, κάνουν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αυτό είναι καλό για κάθε αθλητή και για την ομάδα. Ξέρω για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γι’ αυτά με ενημέρωσαν. Έχουμε πως να το πω ένθερμους; Πωρωμένους οπαδούς; Αν όλα είναι μέσα σε λογικά πλαίσια δεν υπάρχει πρόβλημα. Σχεδόν σε όλες τις χώρες πλέον υπάρχουν Σύλλογοι με αντιπαλότητα. Στην Πολωνία βέβαια στο βόλεϊ δεν υπάρχει αυτό». Ο Γιουζεφάσκι θα φοράει το Νο11 στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.