Και Στοίκοβιτς, και Σαρατσένι και Γιοζεφάσκι ο Παναθηναϊκός

Και Στοίκοβιτς, και Σαρατσένι και Γιοζεφάσκι ο Παναθηναϊκός Με ένα σμπάρο 3... τρυγόνια πρόσθεσε πριν απο λίγη ώρα στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός.

Και Στοίκοβιτς, και Σαρατσένι και Γιοζεφάσκι ο Παναθηναϊκός Με ένα σμπάρο 3… τρυγόνια πρόσθεσε πριν απο λίγη ώρα στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν στην ΕΣΑΠ τα τρία συμβόλαια των νεών ξένων παικτών ολοκληρώνοντας έτσι το ρόστερ τους για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Πολωνός διαγώνιος Τόμας Γιοζεφάκι (έρχεται τα ξημερώματα στην Αθήνα), ο Σέρβος ακραίος Μίλος Στοίκοβιτς (υπέγραψε το πρωί το δελτίο του) και ο Ιταλός ακραίος Τζιανλούκα Σαρατσένι (ενσωματώνεται στις 18 Οκτωβρίου) θα είναι η τριάδα των αλλοδαπών παικτών του Νίκου Μπουτσορή στο δρόμο για μια αξιοπρεπή παρουσία στα σαλόνια της Α1.

Όσον αφορά στις ελληνικές «πράσινες» μεταγραφές ο Στάθης Ντονάς παρέμεινε στο ρόστερ για μια ακόμη χρονιά, ενώ στα «πράσινα» ντύθηκαν ακόμη ο ακραίος της Εθνικής Παιδών, Θανάσης Πρωτοψάλτης (υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων), ο πασαδόρος Νίκος Αγγελόπουλος, οι πρωταθλητές Beach Volley, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης. Στο ρόστερ του Παναθηναϊκός ανήκουν ακόμη οι αρχηγοί Σωτήρης Πανταλέων και Σάκης Ψάρρας.

Όσο για τους Γιάννη Μαδούρα, Θεολόγο Δαρίδη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, αυτοί ήταν απο τις πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκός και τα συμβόλαια τους έχουν εδώ και καιρό κατατεθεί στη Λίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.