Ισόπαλοι Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός

Με τον νεοφερμένο Πίντο Πάουλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τους Σωτηρίου και Ιωάννου να πραγματοποιούν πρόγραμμα αποθεραπείας ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 σετ με τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Με τον νεοφερμένο Πίντο Πάουλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τους Σωτηρίου και Ιωάννου να πραγματοποιούν πρόγραμμα αποθεραπείας ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 σετ (25 – 15, 22 – 25, 25 – 20, 18 – 25) με τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

«Όπως και στα αμέσως προηγούμενα φιλικά δεν είχα στη διάθεσή μου διαγώνιο καθώς οι Σωτηρίου και Ιωάννου είναι τραυματίες και αναμένουμε την άφιξη του Χιμένες. Για αυτό το λόγο «επιστρατεύω» σε αυτή τη θέση του κεντρικούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στην αποθεραπεία των παιδιών ώστε να μην χρειαστεί να αγωνιστεί κάποιος από τους κεντρικούς σαν διαγώνιος και σε επίσημο παιχνίδι» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των νταμπλούχων Γιάννης Καλμαζίδης. Οι «ερυθρόλευκοι» το προσεχές Σάββατο θα δώσουν στη Σύρο δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον ισχυρό φέτος Φοίνικα.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Φιλίποφ 1, Ανδρεάδης 6, Πετρέας 6, Νοβότνι 17, Κοκκινάκης 9, Κανέλλος 12, (λίμπερο Κουζούνης , υποδοχή 52% , ως ακραίος 4 πόντους ), Λιβαθηνός, Μάρκου 1, (λίμπερο Φελερής)
Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Σζάρεκ 7, Ποτόνικ 16, Στιβαχτής 2, Κατσανεβάκης 7, Καραγιάννης 4, Ντουσάρμ 19, (λίμπερο  Δημητρακόπουλος, υποδοχή 52%), Θεοδωρόπουλος 2, Σπηλιόπουλος, Μιχαήλογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.