Επίσημα επαγγελματίας ο Μάρκου

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε την Τετάρτη ο νεαρός, Γιάννης Μάρκου.

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε την Τετάρτη ο Γιάννης Μάρκου. Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε προπονήσεις με τους «ερυθρολεύκους» και δήλωσε χαρούμενος με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Μετά τον Παύλο Κουζούνη και τον Μενέλαο Κοκκινάκη ένας ακόμη αθλητής που προέρχεται από την Ακαδημία βόλεϊ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. . «μεγάλωσε» και υπέγραψε, σήμερα, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα βόλεϊ ανδρών.
Πρόκειται για τον Γιάννη Μάρκου «γέννημα – θρέμμα» και αυτός των «ερυθρολεύκων» ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1992 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μπλοκέρ.

«Ζω το όνειρο μου. Είμαι όχι απλά χαρούμενος αλλά ενθουσιασμένος» είναι τα πρώτα λόγια του Γιάννη στο www.olympiacos.org αμέσως μετά την υπογραφή του στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην κορυφαία ομάδα. «Αλήθεια πόσα παιδιά σε όλα τα αθλήματα δεν ονειρεύονται να παίξουν στον Ολυμπιακό»; Μας λέει με έναν αφοπλιστικό τρόπο για να συμπληρώσει με ωριμότητα: «Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Μπορεί να συμμετέχω από πέρυσι στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ωστόσο βρίσκομαι όχι στο σημείο μηδέν αλλά στο μείον δέκα. Εχω μπροστά μου έναν ανηφορικό αλλά όμορφο δρόμο. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού έχουμε μάθει ότι με τη σκληρή δουλειά και με τη σωστή προπόνηση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη Διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία για το μεγάλο βήμα».

Ο Γιάννης Μάρκου αισθάνεται τυχερός για έναν ακόμη λόγο: «Εχω μπροστά του τρεις από τους καλύτερους κεντρικούς της Ευρώπης. Τον Ανδρεάδη, τον Κανέλλο και τον Πετρέα. Με βοηθούν καθημερινά στις προπονήσεις και με παροτρύνουν. Είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες και μακάρι να καταφέρω να φτάσω στο αγωνιστικό επίπεδό τους».

Για τον Γιάννη Μάρκου μίλησε στο www.olympiacos.org ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας βόλεϊ, Σπύρος Σαραντίτης: «Κάθε φορά που ένα αθλητής από την Ακαδημία μας φτάνει στον προθάλαμο της μεγάλης ομάδας δικαιώνονται οι κόποι του και κερδίζει ουσιαστικά ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Μάρκου έπαιξε σε όλες τις μικρές ομάδες και δίκαια ακολουθεί το δρόμο του Κουζούνη και του Κοκκινάκη. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να έχει στην πρώτη ομάδα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία. Και δεν μιλώ επικοινωνιακά αλλά και αγωνιστικά όπως έχει δείξει η παρουσία των Κουζούνη και Κοκκινάκη. Στα μέχρι τώρα φιλικά μάλιστα και τα τέσσερα παιδιά(Κουζούνης, Κοκκινάκης, Μάρκου, Φελερής) που προέρχονται από τις υποδομές είχαν πολύ καλή απόδοση. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Γιάννης Καλμαζίδης και ο τρόπος που τους εντάσσει στο σύνολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.