Προπονήθηκε ο Πίντο στον Ολυμπιακό

Παρά τις ελάχιστες ώρες ύπνου ο Πάολο Αντσιέτα Πίντο πέρασε το απόγευμα από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Παρά τις ελάχιστες ώρες ύπνου αλλά και το τζετ λανγκ από το υπερατλαντικό ταξίδι ο Πάολο Αντσιέτα Πίντο πέρασε το απόγευμα από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη προκειμένου να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συναθλητές αλλά και να ξεμουδιάσει συμμετέχοντας στην προθέρμανση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και γνώρισα επιτέλους τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου στο «www.olympiacos.org» και συνέχεια αποδεικνύοντας ότι είναι απόλυτα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολυαθλητικός σύλλογος και έχω διαβάσει πολλά για την ιστορία του. Εξάλλου στην ποδοσφαιρική ομάδα μας (χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό!) έχουν παίξει σπουδαίοι συμπατριώτες μου και τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει Βραζιλιάνοι αθλητές και από την ομάδα βόλεϊ, όπως ο Καλντέιρα και ο Φελίπε Φοντέλες». Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού; Και εκεί ο Παόλο Αντσιέντα πιάνεται διααβασμένος. «Εχω παρακολουθήσει στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από αγώνες των ομάδων του συλλόγου. Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας. Ανυπομονώ να τους δω να γεμίζουν το κλειστό και να φωνάζουν για την ομάδα».

Στις 20 μέρες που απομένουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Πίντο θα πρέπει να τρέξει για να προλάβει την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων».

 «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Θα καταβάλω όμως κάθε δυνατή προσπάθεια στις καθημερινές προπονήσεις ώστε να πλησιάσω τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν έχω καθόλου χρόνο για χάσιμο και για αυτό το λόγο ζήτησα να προπονηθώ και σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.