Μηνύματα αισιοδοξίας

Το πιο ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας έστειλαν πριν από λίγη ώρα οι 12 προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων της Volleyleague στην κοινή συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν.

Το πιο ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας έστειλαν πριν από λίγη ώρα οι 12 προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων της Volleyleague στην κοινή συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν.
Χωρίς να ψάξουν για εύκολα άλλοθι και με θετική σκέψη, άπαντες έκαναν λόγο για ένα πρωτάθλημα που θα έχει τη δική του ομορφιά, που θα είναι ανταγωνιστικό και θα δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αποδείξουν την αξία τους, αλλά παράλληλα θα βοηθήσει το ίδιο το άθλημα να ξεπεράσει τις δυσκολίες της σημερινής εποχής.
«Σας καλωσορίζω εκ μέρους του συμβουλίου της ΕΣΑΠ στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη βόλεϊ. Ευχαριστούμε την Θεσσαλονίκη, είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Η φετινή χρονιά διαφορετική. Είναι μια αλλαγή σελίδας και όλα θα πάνε καλά, παρά το αρνητικό κλίμα στην χώρα μας. Εμείς όλον αυτόν τον αρνητισμό θα προσπαθήσουμε να τον αναστρέψουμε και θα δημιουργήσουμε μια ευκαιρία…», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ.Παντελής Ταρνατόρος και κατέληξε: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα ευέλικτο που έχει πολλά περιθώρια, ενώ οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα είναι υψηλού επιπέδου. Θα είναι το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορεί να λείπουν οι ξένοι παίκτες, αλλά θα επενδύσουμε σε Έλληνες, κάτι που θα έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Είμαστε περήφανοι που όλες οι ομάδες εμπιστεύτηκαν Έλληνες προπονητές οι οποίοι με τη δουλειά θα δείξουν πως είναι οι καλύτεροι. Οι βολειμπολίστες είναι καλά παιδιά και πολύ καλοί αθλητές κι η διαφορά σε σχέση με τα άλλα αθλήματα είναι τεράστια».

Κατόπιν τη σκυτάλη πήραν οι 12 προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων:
Γιάννης Καλμαζίδης (Ολυμπιακός): «Θα συμφωνήσω σχετικά με την άποψη πως μέσα από τις δυσκολίες μπορούν να βγουν θετικά συμπεράσματα και ευκαιρίες για να έρθει το άθλημα σε πιο υγιή βάση. Ευκαιρίες και στους Έλληνες αθλητές να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά. Και στην Ιταλία τα πήγαν περίφημα και είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθειά τους. Πολλοί αθλητές έχουν και θα έχουν ευκαιρίες για να πάνε σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα πάνε πολύ καλά. Θέλω επίσης να συγχαρώ την Εθνική Παίδων που μας έκανε περήφανους όλους. Δείγμα πως υπάρχουν ταλέντα και καλά παιδιά που μπορούν να φτάσουν ψηλά. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην κοινωνία μας, αλλά αν μείνουμε ενωμένοι θα βγούμε κερδισμένοι. καλή χρονιά σε όλους και υγεία.
Σωτήρης Δρίκος (Ηρακλής): «Την εποχή της παγκοσμιοποίησης και εύκολης μετακίνησης δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από έναν Πειραιώτη στην Θεσσαλονίκη. Το πιο αισιόδοξο είναι πως είμαστε όλοι εδώ για μια ακόμα κλήρωση. Αν δούμε τα προβλήματα στον περίγυρο το να δούμε ένα πρωτάθλημα βόλεϊ είναι από μόνο του ενθαρρυντικό. Είναι καλό να είμαστε αισιόδοξοι. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους και να ενισχυθούν αλλά και να δουλέψουν στο γήπεδο για να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο βελτιωμένες. Για το πρωτάθλημα δύσκολα θα μπορούμε να πούμε αν θα είναι ποιοτικότερο, αλλά σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό. Έτσι θα προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου όχι μόνο του αθλήματος, αλλά του κόσμου των σπορ. Να έχουμε μεγαλύτερο κοινό. Για τον Ηρακλή, στόχος είναι να πρωταγωνιστεί και να μάχεται για τις διακρίσεις. Για το φαβορί σε ένα πρωτάθλημα ο πρώτος ξεκινάει πρώτος.

Νίκος Μπουτσουρής (Παναθηναϊκός): Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι κοντά σε φίλους του βόλεϊ. Σημαντικό για την ΕΣΑΠ που διοργάνωσε όλο αυτό και να πούμε τις απόψεις μας γι’ αυτό που αγαπάμε. Για Παναθηναϊκό είναι μια μεταβατική χρονιά και σεζόν, όπου το σωματείο προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και να ανανεωθεί η ομάδα. Στο δεύτερο τα πάμε πολύ καλά έχουν έρθει νέοι παίκτες και δύο από την Εθνική Παίδων. Θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε το ταλέντο με την εμπειρία και να σταθούμε αξιοπρεπώς σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όσον αφορά την ομάδα μου. Σίγουρα δεν μπορεί να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί οι Ολυμπιακός και Ηρακλής που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξίες υπάρχουν από όλες, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Το βόλεϊ θα πρέπει να σταθεί μακριά από τα υπόλοιπα, να μην μιζεριάζουμε να βγάλουμε θετική ενέργεια για να μπορέσουμε να δούμε καλύτερο αύριο. Από να λέμε για τις δυσκολίες που είναι δεδομένα δεν κάνουμε τίποτα. Αν τα αφήσουμε στην άκρη καλή χρονιά. Καλή δύναμη σε όλους, υγεία και καλή επιτυχία

Γιάννη Μέλκας (ΠΑΟΚ): Δεν ήμασταν έκπληξη ότι ήμασταν 4οι πέρσι. Φάνηκε πως ήμασταν καλή ομάδα και αξίζαμε ότι πετύχαμε. Φέτος θα πρέπει όλοι να έχουμε πιο γερό στομάχι και αντοχές. Πριν μια δεκαετία είχαμε το βόλεϊ πολύ ψηλά. Κάναμε λάθη και όλοι οι φορείς θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να προχωρήσει το άθλημα. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Δεν ήρθαν καλοί ξένοι, αλλά δίνεται ευκαιρία να παίξουν για περισσότερα πράγματα. Καλά αποτελέσματα από τον ανταγωνισμό. Σίγουρα θα δουλέψουμε σωστά με τα καινούργια παιδιά να βοηθήσουμε το άθλημα και τις ομάδες μας. Για ΠΑΟΚ κρατάμε την ίδια φιλοσοφία εμπιστευόμαστε τον κύριο Κατσαρή, μας εμπιστεύεται και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι

Γιώργος Χριστόπουλος (ΕΑΠ): Ιδιαίτερη χαρά που είμαστε πάλι κοντά. Θα συμφωνήσω πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Κάναμε λάθη, κανείς δεν λέει πως δεν κάναμε λάθη. Και εμείς σαν προπονητές με την εμπειρία που έχουμε να γυρίσουμε πίσω να τα δούμε και να μην τα επαναλάβουμε. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Το βόλεϊ έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο, του δίνεται με ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο ελληνικό και πιο ανταγωνιστικό

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Λαμία): Ακούω ότι θα είναι τα πράγματα δύσκολα, ότι γενικά κάτι δεν πάει καλά και αναρωτιέμαι τις ακριβώς συμβαίνει γιατί κάθε χρόνο είμαστε οι ίδιοι εδώ δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Ας κάτσουμε να αναλογιστούμε τι έχει αλλάξει. Για εμένα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δημιουργείται ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Με χαρά βλέπω τους δώδεκα συναδέλφους μου που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Αυτά μου λέει η δική μου εμπειρία και για ακόμα μία φορά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Λαμία θα συνεχίσει στον μοναχικό της δρόμο, τον οποίο με πολύ σκέψη η διοίκηση οργανώνει και με πολλές δυσκολίες ακολουθεί. Αν καταφέρουμε να βρεθούμε για όγδοη φορά στην μεγάλη κατηγορία το μεγαλύτερο κέρδος

Γιώργος Περσιανλής (Άρης): Χαίρομαι που βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στην συνέντευξη. Θα συμφωνήσω με όλους και περισσότερο με τον κύριο Ανδρεόπουλο γιατί πιστεύω και εγώ πως τα πράγματα δεν είναι μαύρα. Θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η ποιότητα είναι υποκειμενική. Γίνεται δουλειά στις μικρές ηλικίες και τα μηνύματα είναι θετικά. Αν αναλογιστούμε ως το τέλος έως τώρα τι έχει γίνει για να φτάσουμε εδώ, τα πράγματα είναι θετικά. Καλύτερο αποτέλεσμα για μέλλον. Για τον Άρη είναι μία από τις πέντε-έξι ομάδες που έχει πάρα πολύ κόσμο που έχει απαιτήσεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με τα όπλα που έχουμε. Υγεία και καλή επιτυχία

Κώστας Αρσενιάδης (ΑΟ Κηφισιάς): Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι σε αυτή την πόλη. Όπως ανέφεραν και οι συνάδελφοί μου δεν τα βλέπουμε μαύρα. Κάθε άλλο είμαστε αισιόδοξοι. Το βόλεϊ θα βρει τον δρόμο του. Λείπουν οι ξένοι αλλά οι Έλληνες θα παίξουν καλύτερο βόλεϊ. Θα κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Για την ομάδα μου θέλουμε να είμαστε στην Α1, αλλά θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο μετά όταν θα είμαστε έτοιμοι.

Ανέστης Γιαννακόπουλος (Εθνικός Αλεξ): Εύχομαι καλή χρονιά στους διοργανωτές του πρωταθλήματος και τους ευχαριστούμε. Εμείς θα στηριχθούμε στον ελληνικό κορμό από την πόλη και στους δυο με τρεις ξένους. Καλή επιτυχία σε όλους

Χρήστος Πάτρας (Απόλλων Καλ): Θα ήθελα να πω πως και μόνο που υπάρχουμε σαν ομάδα είναι μεγάλη επιτυχία. Έχει γίνει αγώνας για να υπάρξουμε. Η Καλαμαριά είναι μια μεγάλη ομάδα και η σκέψη του Ερασιτέχνη να ανοίξει στον χώρο των Ποντίων είναι πολύ καλό και τα μηνύματα τα καλύτερα. Η βάση είναι τον παν για να έχουμε ένα πολύ καλό άθλημα. Υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι δυνατά, ενώ υπάρχουν και άλλα, κάτι πολύ θετικό. Ίσως να πετούσαμε λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, θα πρέπει να προσγειωθούμε και να δουλέψουμε. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες παίκτες και νεότεροι και παλιότεροι όπως ο Μποζίδης πουν έκανε πολλά για την ομάδα. Αυτοί πρέπει να δίνουν κουράγιο σε όλους.

Νίκος Νεόφυτος (Φοίνικας Σύρου): Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και εκπροσωπώ ένα νησί που είναι κάπου στο Αιγαίο. Το βόλεϊ υπάρχει και μένει τρίτο άθλημα στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Η Σύρος είναι μια ομάδα που ανέβηκε από την Α2, αυτό λέει πολλά. Είμαι περήφανος που θα είμαι αντίπαλος με Έλληνες προπονητές και βλέπω τους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές.

Νίκος Ζαλμάς (Παμβοχαϊκός): Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με φίλους συναδέλφους και γι’ αυτό που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ιστορία πολύ μικρή και καταλαβαίνεται πως βιώνει η περιοχή αυτή την επιτυχία. Είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθούν να δουν το ποτήρι μισογεμάτο. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται ανταγωνιστικό. Για το Βραχάτι, αντιλαμβανόμαστε το άθλημα ως μια γιορτή για τους κατοίκους. Περιμένω να δω το γήπεδο γεμάτο. Τα 100 παιδιά που μετά το τέλος μπαίνουν να παίξουνε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ο στόχος θα είναι να είμαστε στην μεγάλη κατηγορία με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό είναι κινητή διαφήμιση για τον τόπο.

Κατόπιν το λόγο πήραν οι αρχηγοί των ομάδων:
Σταύρος Κατσανεβάκης (Παμβοχαϊκός): Ξεκινώντας το φετινό πρωτάθλημα είμαι σίγουρος πως θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό γιατί ο χώρος πλαισιώνεται από ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα και μπορούμε να νικήσουμε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Οι περισσότεροι το έχουμε ξεκινήσει ως χόμπι και επειδή το αγαπάμε θα γίνει καλό πρωτάθλημα.

Βίκτωρας Κουρούπης (Φοίνικας Σύρου): Υπάρχει μια δύσκολη συγκυρία που ζούμε σήμερα. Ο αθλητισμός και το βόλεϊ μας κάνουν να σκεφτόμαστε τον δικό μας κόσμο που αγαπάμε πάρα πολύ. Όλοι θα πρέπει να προστατεύσουμε αυτό τον χώρο και να τον κάνουμε ένα καταφύγιο για όλους. Είναι μια χρονιά που δεν χωράνε αντιπαραθέσεις. Όλοι να συνεργαστούμε με αγάπη και να δώσουμε στον βόλεϊ την ώθηση που του αξίζει.

Θοδωρής Παπαδημητρίου (Απόλλων Καλαμαριάς): Πολύ χαρούμενος που και φέτος στην Α1 ειδικά όταν το καλοκαίρι έφτασε ένα βήμα από την διάλυση. Εύχομαι υγεία και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης): Θα είναι ένα πρωτάθλημα ευκαιριών και όσο το προσέξουμε και το αγαπάμε πιο ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Ραφαήλ Ταμπουρατζής (ΑΟ Κηφισιάς): Υγεία και μια καλή χρονιά που θα είναι ιδιαίτερη. Θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα θετικά και θα πάνε καλά στο τέλος. Έχουμε φτιάξει έναν καλό κορμό, δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο. Χαίρομαι που δεν θα πάρει παράταση στην έναρξή της.

Θάνος Μαρούλης (ΓΣ Λαμία): Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλους. Βασικό συστατικό ο σεβασμός και η συνεργασία γιαν το καλό του βόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα μου με χαμηλούς τόνους.

Θάνος Τερζής (Άρης Μαρμούρης ΑΕ): Υγεία σε όλους και κυρίως τους αθλητές. Βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα με απαισιόδοξες ειδήσεις, Εμείς πρέπει να δούμε αισιόδοξα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά και με ομαδική δουλειά δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Δουλειά από όλους για μια κομβική χρονιά. Για Άρη ευχαριστώ τον κύριο Μαρμούρη. Είναι σημαντικό και μακάρι όλες οι ομάδες να έχουν χορηγό.

Γιάννης Μαντέκας (ΕΑ Πατρών): Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί. Υγεία και υπομονή σε παίκτες και παράγοντες που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα τα βγάλουν σε πέρας.

Βασίλης Πλίκας (ΠΑΟΚ): Καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους παράγοντες του αθλήματος. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα μου είχε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι και θα παλέψουμε για κάτι αντίστοιχο φέτος

Σάκης Ψάρρας (Παναθηναϊκός): Σκεφτόμουν να πω άλλα πράγματα αλλά συγκινήθηκα γιατί ο αθλητισμός είναι συναίσθημα. Με κάνει αισιόδοξο γιατί δεν έχουμε χάσει την ψυχή μας. Ναι υπάρχουν προβλήματα, αλλά η καρδιά και η ψυχή λένε άλλα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε έχουμε κερδίσει πολλά από το άθλημα και ήρθε η ώρα να βάλουμε πλάτη και να δώσουμε εμείς στο άθλημα. Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι δύσκολα. Όλο το καλοκαίρι δεν είχε διοίκηση και μετά απέκτησε μια από το Πρωτοδικείο. Κάθε χρόνο λέμε για τίτλους, αλλά φέτος δεν γίνεται να το πούμε. Στόχος είναι η επιβίωση η οικονομική επιβίωση, αν τα καταφέρουμε θα είναι ότι καλύτερο. Δεύτερος είναι η ανανέωση. Αν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε δύο με τρία καινούργια παιδιά θα είναι τεράστια επιτυχία.

Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής): Καλή χρονιά και υγεία και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να είμαστε ενωμένοι για να τα καταφέρουμε. Σήμερα κάναμε μια καινούργια αρχή και όλοι μιλήσαμε με αγάπη για τον βόλεϊ και όταν αγαπάς κάτι βγαίνεις κερδισμένος. Ο στόχος είναι η διεκδίκηση της κορυφής και τίποτα λιγότερο

Ανδρέας Ανδρεάδης: Υγεία σε όλους. Οι δύσκολες μέρες και η οικονομική κρίση που περνάμε μπορεί να μας κάνει να δούμε θετικά πράγματα. Να βγουν νέα ταλέντα και να αναπτυχθεί το βόλεϊ. Αυτή η κρίση θα μας κάνει πιο επαγγελματίες για να κοιτάξουμε το εξωτερικό. Στην ομάδα μου γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και την διοίκηση. Υπάρχει εξυγίανση και επενδύει στις ακαδημίες. Όλα τα παιδιά είναι από 17 έως 22 εκτός από εμένα και τον Λιβαθινό. Για στόχους εμείς και ο Ηρακλής στον τελικό

Κατόπιν έγιναν οι εξής ερωτήσεις
Προς τον κ. Μπουτσουρή για το αν μείνει χωρίς ξένους ο Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρα αν η ομάδα μείνει ως έχει χωρίς ξένους είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Αν ενισχυθεί συζητάμε για μια αξιοπρεπή πορεία, χωρίς φυσικά να μιλάμε για τίτλους. Αυτονόητο αν αποκτηθούν ξένοι δεν θα είναι σαν αυτούς που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν

Στον κ. δρίκο για το ότι ο Ηρακλής είναι φθοράς και αφθαρσίας: Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου το θέμα με το ΑΦΜ. Είναι ένα θέμα που δεν γνωρίζω πολύ καλά, όσον αφορά το νομικό πλαίσιο της ιστορίας. Σαφές πως για το ελληνικό βόλεϊ οι μεγάλες ομάδες είναι σημαντικές. Νομίζω πως για μια αστοχία να χαθεί μια μεγάλη ομάδα είναι άσχημο για το σύνολο του πρωταθλήματος. Κωμικό να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κωμικό να πληρώνει ΙΚΑ και Εφορία και να μην έχει ΑΦΜ. Η είμαστε ερασιτέχνες οπότε δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη ή είμαστε επαγγελματίες οπότε αλλάζουν τα πράγματα.

Στον κ.Νεόφυτο και τα προβλήματα που έχουν λυθεί στην Σύρο: Θέλω να καταλάβουμε ένα πράγμα. Να σεβαστούμε ομάδες με μεγάλη ιστορία στον βόλεϊ. Η Σύρος ότι μπόρεσε τον έκανε. Ανέβηκε από την Α2 και θέλει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Κανείς ακόμα δεν ξέρει την ποιότητα των ξένων. Θα φανεί στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Λυπάμαι που δεν υπάρχει η τρίτη ο Παναθηναϊκός.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο www.megapress.gr και στην ενότητα Δελτία Τύπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.