ΠΑΟΚτσής για πάντα ο Παντακίδης

Σύνταξη... στον ΠΑΟΚ θα πάρει ο Γιάννης Παντακίδης. Ο 29χρονος κεντρικός ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» του Βορρά στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2006 (με μια μικρή διακοπή ενός έτους που αγωνίστηκε στη Λαμία).

Σύνταξη… στον ΠΑΟΚ θα πάρει ο Γιάννης Παντακίδης. Ο 29χρονος κεντρικός ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» του Βορρά στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2006 (με μια μικρή διακοπή ενός έτους που αγωνίστηκε στη Λαμία).

«Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου και να την βοηθήσω να κάνει μια πιο καλή χρονιά από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Κάθε χρόνο βλέπω ότι στην ομάδα βόλει τα πράγματα πάνε ολοένα και καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και πάνω από όλα ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να φθάσει η ομάδα ψηλά» ήταν το σχόλιο του άσσου από την Σκύδρα ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστες τις πολύ καλές κινήσεις που έχει κάνει στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα του.

«Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές και δείχνουν ότι η ομάδα θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». Όσο για τους προσωπικούς του στόχους είχε να πει: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το κάτι παραπάνω από ότι πρόσφερα πέρυσι και την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά». Τέλος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κ.Καλμαζίδη αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και αυτό φάνηκε και με το έργο που προσέφερε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Πήρε την ομάδα από την τελευταία θέση , την άλλαξε θεαματικά και την κράτησε στην κατηγορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.