Λάγκας: «Η Ελλάδα είναι νικήτρια!»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Τάσος Λάγκας έκανε απολογισμό του απόλυτα επιτυχημένου Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Κρήτη κι έστειλε μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι νικήτρια!
Εκτη θέση στον κόσμο οι Νεάνιδες, έβδομη οι Εφηβοι!
Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη από τις 2 έως τις 10 Μαΐου στο Ηράκλειο της Κρήτης έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο. Η διοργάνωση που έκλεψε τις εντυπώσεις και όλες οι αποστολές είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, έφερε μία τεράστια επιτυχία για την χώρα μας.
Άρση Βαρών: «Καταιγισμός» ατομικών ρεκόρ από τους Έλληνες αθλητές
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών συνεχίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων 2022 που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά την διάρκεια της 6ης ημέρας της διοργάνωσης δέσποζαν τα ατομικά ρεκόρ.
Έκτος στον κόσμο στο ζετέ ο Τσιτλακίδης!
Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών κατά την 5η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων 2022 που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τεράστια επιτυχία.
Ηχηρό μήνυμα Ειρήνης από την Αρση Βαρών
Η οικογένεια της Άρσης Βαρών έστειλε ηχηρό μήνυμα Ειρήνης τη Δευτέρα (2/5), κατά την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Άρση Βαρών: Αρχίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 10 Μαΐου. Το Ηράκλειο της Κρήτης έχει φορέσει τα καλά του και θα υποδεχτεί το πολυπληθέστερο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Άρση Βαρών: Για τον Αλκη το «Lift for Life»
Με το ηχηρό μήνυμα ο «αθλητισμός ενώνει» ολοκληρώθηκε η αθλητική ημερίδα «Lift for Life» που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών και το αντίστοιχο τμήμα του ΑΣ Αρης.
Eπίσκεψη στην ΕΟΕ του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας άρσης βαρών
Ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας άρσης βαρών (IWF) Mohammed Hasan Jalood Al-Shammari, μαζί με το μέλος του Δ. Σ. και Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, αλλά και μέλη του Δ.Σ. της IWF, επισκέφτηκαν την έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.