Έκτη στην Ευρώπη η Σοφία Γεωργοπούλου

Σπουδαία εμφάνιση από την Σοφία Γεωργοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών της Σόφιας.

Η πρωταθλήτρια του Κρόνου Σερρών πήρε την 6η θέση στην κατηγορία των 59κ. με 202 κιλά στο σύνολο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ενώ εάν ήταν και λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να ανέβει και παραπάνω.

Στο αρασέ η Σοφία σήκωσε 90 κιλά και ήταν 9η ενώ έχασε τα 93 και στο επολέ ζετέ είχε καλύτερη προσπάθεια στα 112 κιλά και πήρε την 5η θέση στην κίνηση. Είχε καταφέρει τα 109 στην πρώτη αλλά έχασε στο τέλος τα 115 κιλά.

Στο Β’ Γκρουπ της ίδιας κατηγορίας συμμετείχε η Μαρία Καρδαρά η οποία κατετάγη στην 11η θέση με 189 κιλά. Η πρωταθλήτρια του Φιλαθλητικού είχε 87 κιλά στο αρασέ και 102 στο επολέ ζετέ.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών είπε για τις εμφανίσεις των αθλητών της Εθνικής ομάδας: «Θέλω να συγχαρώ τη Σοφία για την εξαιρετική προσπάθεια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την έκτη θέση που κατέκτησε. Η σκληρή δουλειά που έχει κάνει επιβραβεύεται και μαζί με την ίδια χαίρεται όλη η οικογένεια της ελληνικής άρσης βαρών. Ένα μεγάλο μπράβο και στην Μαρία Καρδαρά για τον αγώνα της στην ίδια κατηγορία. Τα δύο κορίτσια, μαζί με τις σπουδαίες εμφανίσεις των τόσο νεαρών και ελπιδοφόρων Κωνσταντίνο Λαμπρίδη και Μαρία Στρατουδάκη αποδεικνύουν ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για το άθλημα μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες:

 HYPERLINK “http://weightlifting.gr/” http://weightlifting.gr/

 HYPERLINK “https://www.instagram.com/hellenicweightlifting” https://www.instagram.com/hellenicweightlifting  HYPERLINK “http://www.facebook.com/Ελληνική-Ομοσπονδία-Αρσης-Βαρών-Hellenic-Weightlifting-Federation” www.facebook.com/Ελληνική-Ομοσπονδία-Αρσης-Βαρών-Hellenic-Weightlifting-Federation


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.