«Θα παλέψουμε για το χρυσό»

Έτοιμοι να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνο είναι στην Ισπανία σύμφωνα με τον Πάου Γκασόλ.

Έτοιμοι να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνο είναι στην Ισπανία σύμφωνα με τον Πάου Γκασόλ. Οι «φούριας ρόχας» παρουσιάστηκαν την Παρασκευή στη Μαδρίτη, με τον διεθνή σέντερ να δηλώνει χαρούμενος που θα βρεθεί στο Λονδίνο και ταυτόχρονα έτοιμος να παλέψει για το χρυσό.

«Θα παλέψουμε για να πάρουμε το χρυσό. Θα πάμε, όμως, βήμα-βήμα, δεν κοιτάμε τόσο μακριά από τώρα. Είναι μεγάλη η χαρά μας που είμαστε εδώ όλοι μαζί και χαιρόμαστε να παίζουμε για την εθνική ομάδα και ο ένας για τον άλλον. Λατρεύουμε το μπάσκετ και στο Λονδίνο πρώτος στόχος είναι να το διασκεδάσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάου Γκασόλ.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του, Μαρκ ανέφερε: «Είμαστε αρκετά έξυπνοι για να ξέρουμε που είμαστε, ποιοι είμαστε και που πηγαίνουμε. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν μας ενδιαφέρει, κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας».

Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:

Χοσέ Καλντερόν, Βίκτορ Σάδα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σέρχιο Γιουλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ρούντι Φερνάντεθ, Ράφα Μαρτίνεθ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Βίκτορ Κλαβέρ, Πάου Γκασόλ, Μαρκ Γκασόλ, Φελίπε Ρέγες και Σερζ Ιμπάκα.

Να σημειωθεί πως η χρυσή φουρνιά της Ισπανίας έχει σαρώσει τα πάντα από το 2006 και μετά, εκτός από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που αποτελεί τον φετινό τους στόχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.