Πέσιτς: «Δεν θα καλέσω τον Νοβίτσκι»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέλαβε και πάλι το τιμόνι της εθνικής Γερμανίας και όπως τόνισε δεν θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες χωρίς τη βοήθεια του Ντίρκ Νοβίτσκι.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέλαβε και πάλι το τιμόνι της εθνικής Γερμανίας και όπως τόνισε δεν θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες χωρίς τη βοήθεια του Ντίρκ Νοβίτσκι. Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα δεν θα πρέπει να στηρίζεται στον σούπερ σταρ των Μάβερικς καθώς δεν αναμένεται να κληθεί για τα προκριματικά του Eurobasket 2013.

«Χρειάζεται ξεκούραση, πρέπει να χαλαρώσει αυτό το φετινό καλοκαίρι και να σκεφτεί το μέλλον του. Αλλά σίγουρα θα μιλήσω μαζί του για τα πλάνα του και τις απόψεις του, αλλά για την ώρα πρέπει να μιλήσω με τους Χάμαν και Γιάγκλα, αν θα αγωνιστούν το καλοκαίρι», δήλωσε αρχικά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα «sueddeutsche.de» και συμπλήρωσε:

«Ο Νoβίτσκι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά πάντα ήταν η λύση του προβλήματος κι οι υπόλοιποι στηρίζονται σ’ αυτόν. Υπάρχουν άλλοι παίκτες πίσω του. Με τον Νοβίτσκι τα πράγματα ήταν απλά, του δίνεις τη μπάλα και περιμένει να δεις αν θα το βάλει ή όχι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.