«Ιταλός» Τάνιεβιτς, αντικαταστάτης ο Μίτροβιτς

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην Ιταλία, εγκαταλείποντας τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαυροβουνίου, με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην Ιταλία, εγκαταλείποντας τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαυροβουνίου, με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς να είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα είναι ο πέμπτος τεχνικός στην ιστορία της χώρας. Ο 70χρονος Τάνιεβιτς τόνισε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» πως θέλει να επιστρέψει το ιταλικό μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά, ο Τάνιεβιτς τόνισε: «Οι πρώτη κατηγορία έχει απαίσιους κανόνες οι οποίοι πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο δυνατόν. Το να υπάρχουν υποχρεωτικά πάντοτε δύο Ιταλοί στο γήπεδο θα ήταν μία ιδανική λύση, ωστόσο ξέρω ότι είναι δύσκολο να υλοποιηθεί. Η λύση βρίσκεται στο να μειωθεί ο αριθμός των ξένων. Φέτος στην Serie A οι ομάδες αγωνίζονται με επτά ξένους. Είναι παράλογο αυτό. Κάθε ομάδα παίζει με 8-9 παίκτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι Ιταλοί παίκτες να μην αγωνίζονται καθόλου. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με την μειώσει του αριθμού των ξένων στους 6 και κάθε χρόνο να μειώνουμε συνεχώς τον αριθμό. Σε δύο χρόνια θα υπάρχει ο κανονισμός των 4 ξένων και 8 Ιταλών. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε Ιταλούς στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.