Κέσελ: «Να ανασυγκροτηθούμε άμεσα»

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας στην τελευταία της ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά.

Μπορεί η Σερβία να μην κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ ωστόσο έχει ακόμη μία ευκαιρία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά. Στην τελευταία της προσπάθεια η Σερβία θα βρει στο δρόμο της, την Ελλάδα με τον Μάρκο Κέσελ να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί προκειμένου να μην πάει χαμένη η προσπάθεια του καλοκαιριού.
«Χάσαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια στον αντίπαλο… Με τέτοια απόδοση δεν αξίζαμε να πάμε στον ημιτελικό. Δεν έχω εξήγηση για το τι έφταιξε. Σίγουρα πάντως μας έλειψαν ο Τέπιτς και ο Ράσιτς, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την απουσία τους ως δικαιολογία για το αποτέλεσμα. Η ευθύνη βαραίνει εμάς και μόνο» δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και συνέχισε «Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε άμεσα, διαφορετικά θα χάσουμε ότι χτίζαμε όλο αυτό το καλοκαίρι και όλη μας η προσπάθεια θα πάει χαμένη. Ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία να προκριθούμε στο προολυμπιακό τουρνουά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.