«Όχι τραγωδία η απουσία Διαμαντίδη»

Μνήμες Ευρωμπάσκετ 2009 ξύπνησε στους Ευρωπαίους η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Εθνική μας ομάδα.

Μνήμες Ευρωμπάσκετ 2009 ξύπνησε στους Ευρωπαίους η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Εθνική μας ομάδα. Σε αφιέρωμα που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος, θυμόνται ότι και στη διοργάνωση της Πολωνίας η «επίσημη αγαπημένη» είχε κατέβει χωρίς Διαμαντίδη και Παπαλουκά και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα, ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι «Το όχι του Διαμαντίδη δεν είναι τραγωδία».

Το θέμα αναφέρεται στην 16αδα που ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος και μέσω της οποίας θα επιλεγούν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Το γεγονός ότι ο «Μήτσος» αποχαιρέτησε στα 30 χρόνια του, τους έκανε εντύπωση, χωρίς να τους κάνει να πιστέψουν πως χωρίς τον γκαρντ του Παναθηναϊκού η Εθνική μας θα είναι λιγότερο υπολογίσιμη δύναμη.

Συγκεκριμένα αναφέρει  ότι «το κλίμα στον Τύπο και ανάμεσα στους φιλάθλους κάθε άλλο παρά ζοφερό είναι δεδομένου ότι υπάρχει η αίσθηση ενός deja vu και μάλιστα αρκετά ευχάριστου. Το 2009 στην Πολωνία η Ελλάδα έπαιξε και πάλι χωρίς τους Διαμαντίδη και Παπαλουκά για πρώτη φορά από τότε που είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο κόσμος είχε πειστεί για μία αναπόφευκτη αποτυχία. Όμως οι Έλληνες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο σε εκείνο το Ευρωμπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.