«Πιο επικίνδυνη τώρα η Ελλάδα»

Η δύσκολη κατάσταση σην οποία βρίσκετια η Εθνική ομάδα, την κάνει πιο επικίνδυνη, όπως εκτίμησε ο Φερνάντοι Σαν Εμετέριο ενόψει του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Η δύσκολη κατάσταση σην οποία βρίσκετια η Εθνική ομάδα, την κάνει πιο επικίνδυνη, όπως εκτίμησε ο Φερνάντοι Σαν Εμετέριο ενόψει του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα που αρχίζει το γκρουπ με δύο βαθμούς παρότι ήρθε στη διοργάνωση σαν ένα από τα φαβορί και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Φτάσαμε στη δεύτερη φάση όπως θέλαμε και με μοναδικό στραβοπάτημα την ήττα από τη Σλοβενία που νομίζω ότι μας έκανε καλό και μας βοήθησε να βελτιωθούμε. Αντιμετωπίζουμε την Πέμπτη μία ελληνική ομάδα που είναι στα σχοινιά και είναι πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε για να τους θέσουμε σχεδόν σίγουρα εκτός συνέχειας» ήταν τα λόγια του.

Σχετικά με το ποιους παίκτες υπολογίζει περισσότερο από το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε:

«Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Ελλάδα, όμως όλοι έχουν χαρακτήρα νικητή. Ο Παπανικολάου και ο Περπέρογλου επίσης είναι ποιοτικοί παίκτες και θέλουν προσοχή. Οι Έλληνες έχουν πολύ καλή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τους νικήσουμε την Πέμπτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.