Δυνατό τεστ ετοιμότητας για την εθνική

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τα Σκόπια στο πρώτο της ματς στο τουρνουά του Ουλμ της Γερμανίας (19:00).

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τα Σκόπια στο πρώτο της ματς στο τουρνουά του Ουλμ της Γερμανίας (19:00). Ο Αντρέα Τρινκιέρι θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς, εν όψει της τελικής ευθείας της προετοιμασίας.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει πάρει μαζί του στη Γερμανία 14 παίκτες, από τους οποίους θα κόψει δυο εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τόσο το συγκεκριμένο τουρνουά, όσο και το Ακρόπολις το οποίο θα ακολουθήσει, αποτελούν τα τελευταία κριτήρια του Ιταλού τεχνικού, για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Σλοβενία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στην αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» έχουν συμπεριληφθεί για το συγκεκριμένο τουρνουά οι: Σπανούλης, Ζήσης, Σλούκας,Κατσίβελης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Πρίντεζης, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Μπουρούσης και Βουγιούκας.

Οι Σκοπιανοί από την πλευρά του, θα στηριχθούν και φέτος στην πεντάδα των ΜακΚάλεμπ, Άντιτς, Ιλιέφσκι, Σαμαρτζίσκι, και Γκετσέφσκι. Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να πάρουν δυο νίκες επί της Κροατίας στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ έχουν γνωρίσει πέντε ήττες. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Βοσνία, ενώ την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπο της Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.