Γκίκας: “Θέλουμε τη νίκη με το Λαύριο”

Ο Νίκος Γκίκας υπογράμμισε πως ο Προμηθέας Πατρών μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο για το κύπελλο Ελλάδος, με τη βοήθεια των φιλάθλων.

Ο Νίκος Γκίκας υπογράμμισε πως ο Προμηθέας Πατρών μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο για το κύπελλο Ελλάδος, με τη βοήθεια των φιλάθλων. Ο αρχηγός της πατρινής ομάδας αναφέρθηκε επίσης και στη νίκη επί του Κόροιβου, στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, ο Γκίκας δήλωσε: “Το παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο, ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας τον οποίο καταφέραμε και κερδίσαμε στο τέλος, παρότι είχαμε απουσίες και προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Είχαμε έναν νέο συμπαίκτη (Μιλόσεβιτς) και την απουσία του Φαγέ που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Καταφέραμε και προκριθήκαμε και τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στο Λαύριο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Ελπίζω να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο και να μας βοηθήσει όπως μας βοήθησε και στον Πύργο, η παρουσία των φιλάθλων σε τέτοια ματς είναι σημαντική και με τη στήριξή τους θα προσπαθήσουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.