«Γεμάτη» η χειμερινή σεζόν για τον Μάστορα

«Γεμάτη» θα είναι η αγωνιστική σεζόν για τον Αντώνη Μάστορα, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να πάρει μέρος σε τέσσερα σπουδαία μίτινγκ του εξωτερικού.

«Γεμάτη» θα είναι η αγωνιστική σεζόν για τον Αντώνη Μάστορα, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να πάρει μέρος σε τέσσερα σπουδαία μίτινγκ του εξωτερικού. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, θα ανοίξει τη σεζόν στις 24 Ιανουαρίου στην πόλη Ουστόπετσε, στον πρώτο αγώνα άλματος σε ύψος της σειράς «Moravia Tour» κι έπειτα θα αγωνιστεί στο περίφημο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα (4/2).
 
Ο Μάστορας, ο οποίος ευελπιστεί κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, θα συνεχίσει τους αγώνες του στις 8 Φεβρουαρίου στο Τρίνετσκ, ενώ στις 21/2 θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ.
 
Ο Μάστορας είναι πιθανό να. ξεμουδιάσει σε κάποια από τις ημερίδες, που θα γίνουν στην Αθήνα, ενώ θα αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα φανεί και στις πρώτες εμφγανίσεις του», είπε ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι. Το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα είναι 2.26 μέτρα. Ο 24χρονος αθλητής το καλοκαίρι ξεπέρασε τα 2.30μ, ενώ την περσινή χειμερινή σεζόν έμεινε στα 2.27 μέτρα. Στους αγώνες κλειστού θα πάρει μέρος και η Χάιδω Αλεξούλη στο μήκος.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.