ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τέπερ (pic)

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταν Τέπερ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Ιβάν Μάτσκεβιτς.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Ρισχόν Λέντζιον. Επίσης, έχει φορέσει τις φανέλες των Σέρμπουργκ και Σαράν Λουαρέ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νταν Τέπερ. Ο 29χρονος (04/03/1994) διεθνής Ισραηλινός τερματοφύλακας, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νταν Τέπερ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της χώρας του καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Ρίσχον Λέτζιον, κατακτώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή και με τις δύο ομάδες. Τη διετία 2019-2021 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής Σέρμπουργκ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπιζόταν την εστία της Σαράν Λουαρέ.

Μιλώντας στο aek.gr, ο Νταν Τέπερ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, το σταφ και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ξέρω καλά την Ελλάδα, έρχομαι συχνά στην Αθήνα. Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και την ξέρω καλά. Έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέλος της. Όσον αφορά τους στόχους που θέτω… Τα θέλω όλα! Να τονίσω πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στη χώρα μου. Νιώθω μεγάλη χαρά που φοραω ξανά τα κίτρινα. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας».

Νταν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.