Πόλο: Στον Απόλλωνα ο Τσαχειλίδης

Άκρως δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Απόλλων Σμύρνης στο πόλο, καθώς μετά την απόκτηση των Νίκα Σουσιασβίλι και Μπάμπη Τρούλου, συμφώνησε και με τον φουνταριστό, Μανώλη Τσαχειλίδη.

Άκρως δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Απόλλων Σμύρνης στο πόλο, καθώς μετά την απόκτηση των Νίκα Σουσιασβίλι και Μπάμπη Τρούλου, συμφώνησε και με τον φουνταριστό, Μανώλη Τσαχειλίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου φουνταριστού Μανώλη Τσαχειλίδη για τη σεζόν 2023-2024!

Ο γεννηθείς στις 09-04-1997 αθλητής, παρά το νεαρό της ηλικίας του… κουβαλά στις πλάτες του πολύ μεγάλη εμπειρία από την Α1 των Ανδρών, όπου είχε εξαιρετική παρουσία όλα τα προηγούμενα χρόνια, ερχόμενος στους «κυανόλευκους» για να πλαισιώσει στα 2 μέτρα τον αρχηγό των «κυανόλευκων» και εν ενεργεία διεθνή Μανώλη Σολανάκη και να συνθέσει μαζί του ένα πολύ ποιοτικό και δυναμικό δίδυμο φουνταριστών!

Ο Τσαχειλίδης ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Παλαιού Φαλήρου το 2006, με το οποίο είχε δύο διαφορετικές (χρονικά) επιτυχημένες θητείες στη μεγάλη κατηγορία. Την τριετία 2014-2017 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας συμμετοχές στην πρώτη ομάδα πριν καν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια, για να ακολουθήσουν ο Εθνικός Πειραιώς και ο Υδραϊκός, στον οποίο, επίσης θήτευσε σε δύο διαφορετικές χρονικά περιόδους.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου, συμβάλλοντας κι εκείνος σημαντικά στην επίτευξη της ευρωπαϊκής εξόδου της ομάδας των δυτικών προαστίων της Αθήνας και πλέον θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν. Έχει δείξει τα τελευταία χρόνια μεγάλο επαγγελματισμό και προσήλωση στους στόχους του. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρωθούν με επιτυχία όλοι οι στόχοι της ομάδας»!

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων o Μανώλης Τσαχειλίδης, μετείχε από το 2013 έως το 2016 σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων ανδρών και ένα Μεσογειακό πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα με την απόκτησή του η «ελαφρά ταξιαρχία» ενισχύεται σημαντικά, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό και δυναμικό φουνταριστό!

Μανώλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.