Πρώτη… παντού η ελληνική πυγμαχία στη Σερβία

Η Ελληνική αποστολή θριάμβευσε στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας Greatest 2022. Οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν 13 μετάλλια και πρώτευσαν σε όλες τις κατηγορίες!

Η χώρα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, ο Βασίλης Τόπαλος Best fighter της διοργάνωσης και ο ελληνικός πάγκος αναδείχθηκε καλύτεροι προπονητές του τουρνουά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στη Σερβία απέδειξαν για μία ακόμη φορά, γιατί η ελληνική Πυγμαχία είναι η ανερχόμενη δύναμη του αθλήματος. Με 13 μετάλλια, πολύ ταλέντο και πάνω από όλα ήθος, η χώρα μας κέρδισε τις εντυπώσεις και οι διοργανωτές συνεχάρησαν την ελληνική αποστολή, καθώς η εξωστρέφεια που δείχνει το τελευταίο διάστημα το άθλημα είναι πρωτόγνωρο.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Βασίλης Τόπαλος, Μαρία Γεωργοπούλου, Δανάη Ζενουνλάρι, Πέτρος Κωνσταντινούδης, Σπύρος Μουλατσιώτης, Πέτρος Τόπαλος (57κ.), Νίκος Μπλιάτζε.

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι: Ιωάννα Κάντζαρη, Γιάννης Πιστόλης και Γιάννης Καραγεωργίου, ενώ τα χάλκινα μετάλλια φόρεσαν στο στήθος οι: Κωνσταντίνος Σαργιαννίδης, Λευτέρης Τσεβρενίδης και Κώστας Δεμερτζίδης,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.