Γίνεται Ομάδα!

Η Ελλάδα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο φιλικό με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 70-56, δείχνοντας ότι βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Η Ελλάδα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο φιλικό με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 70-56, δείχνοντας ότι βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο μοναδικό φιλικό επί ελληνικού εδάφους, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τους 7.000 θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.


Κορυφαίοι για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ήταν οι Νικ Καλάθης, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος, καθώς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς το προβάδισμα, επιβάλλοντας το ρυθμό της. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα ούτε για μία στιγμή στο παιχνίδι ενώ οι παίκτες του Κατσικάρη φρόντιζαν σε κάθε απόπειρα του αντιπάλου να έχουν τις λύσεις με αποκορύφωμα τα δύο καρφώματα του Αντετοκούνμπο στο πρώτο μέρος.

Το νωθρό ξεκίνημα της Εθνικής στο δεύτερο δεκάλεπτο, έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία να μειώσει στους τρεις (24-21), έχοντας ένα σερί 8-0. Όμως, μετά το τάιμ άουτ του Κατσικάρη, οι διεθνείς «αφυπνίστηκαν» και με ένα δικό τους 7-0 έφτασαν ξανά σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά (31-21).

Σημαντικό ρόλο στη νίκη διαδραμάτισε και η εξαιρετική άμυνα των Ελλήνων αφού οι Τούρκοι περιορίστηκαν στους 56 πόντους ενώ η υπεροχή των Μπουρούση και Βουγιούκα κοντά στο καλάθι ήταν  εμφανής.


Δεκάλεπτα: 24-16, 41-33, 58-48, 70-56


Ελλάδα (Κατσικάρης): Αντετοκούνμπο 12 (6 ριμπ.), Μάντζαρης 5, Πρίντεζης 12 (7 ριμπ.), Βουγιούκας 9 (5 ριμπ.), Καϊμακόγλου 2, Σλούκας, Παπανικολάου 4, Γλυνιαδάκης 1, Καλάθης 12 (4 ασίστ), Βασιλειάδης 5, Ζήσης 4, Μπουρούσης 4 (5 ριμπ.).


Τουρκία (Αταμάν): Μπαλμπάι, Γκιουλέρ 6, Πρέλντζιτς, Τουντσερί 5, Σαβάς 10, Γκονλούμ 7, Αρσλάν 9, Ασίκ 7 (7 ριμπ,), Ακιόλ 3, Αλντεμίρ 2, Μαχμούτογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.