Στη Βουλιαγμένη για δύο χρόνια ο Παπασηφάκης

Στο πρόσωπο του Νικόλα Παπασηφάκη βρήκε η Βουλιαγμένη τον αντικαταστάτη του Κώστα Γκιουβέτση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της.

Μετά την αποχώρηση του “ασημένιου” Ολυμπιονίκη για τον Πανιώνιο, ο ΝΟΒ κάλυψε το κενό που δημιουργήθηκε με τον 24χρονο Χανιώτη, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι με το Περιστέρι, σημειώνοντας 63 γκολ σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Παπασηφάκης, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Βουλιαγμένη, ξεκίνησε την καριέρα του από τη γενέτειρά του και τον ΝΟ Χανίων, για να ακολουθήσουν η Γλυφάδα, ο Υδραϊκός και το Περιστέρι. Υπήρξε διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες και μάλιστα έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο με την εθνική εφήβων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού (2015), ενώ έχει κληθεί και στην ανδρών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη χρονιά θα φοράω το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο Παπασηφάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.