Γούνας: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα επιδιώξει η Βουλιαγμένη από την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γούνα.

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα επιδιώξει η Βουλιαγμένη από την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γούνα. Ο περιφερειακός της ομάδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε πως μαζί με τους συμπαίκτες του θα παλέψουν όλα τα ματς, ενώ αρνητικό στοιχείο για τον ίδιο αποτελεί το γεγονός πως η Βουλιαγμένη δε θα παίξει στη φυσική της έδρας.

«Η ομάδα έχει βλέψεις στη διοργάνωση και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Οι νίκες μας στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης επί της Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι και της Ποσίλιπο, έδειξαν ότι η Βουλιαγμένη είναι σε υψηλό επίπεδο και μπορεί να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Διαθέτουμε καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, ο χαρακτήρας της ομάδας είναι τέτοιος που παλεύει όλα τα ματς ανεξαρτήτου δυναμικής του αντιπάλου και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το μόνο στοιχείο που δεν είναι θετικό είναι ότι δεν θα παίξουμε στη φυσική μας έδρα, πιστεύω όμως να μην μας επηρεάσει αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κλήρωση των ομίλων της  ερχόμενης Κυριακής: «Όσων αφορά την κλήρωση, υπάρχουν συνδυασμοί με πολύ δυνατές ομάδες, υπάρχουν όμως και συνδυασμοί, όπως με την Μπούντβα, την Σπαντάου Βερολίνου και τη Βοϊβοντίνα για παράδειγμα, που μας δίνει πολλές πιθανότητες για πρόκριση. Με όποιον και να κληρωθούμε όμως εμείς θα παλέψουμε όλα τα ματς διεκδικώντας το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.