Ντενιζλί: «Έρευνα για τις αποδοκιμασίες»

Ο Μουσταφά Ντενιζλί υπογράμμισε πως θα πρέπει να ξεκινήσουν έρευνες οι τουρκικές αρχές, ώστε να βρεθούν όσοι αποδοκίμαζαν στο ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι.

Ο Μουσταφά Ντενιζλί υπογράμμισε πως θα πρέπει να ξεκινήσουν έρευνες οι τουρκικές αρχές, ώστε να βρεθούν όσοι αποδοκίμαζαν στο ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο φιλικό με την Ελλάδα και εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά των φιλάθλων.

Χαρακτηριστικά, ο Ντενιζλί τόνισε: «Είδαμε τι συνέβη στο στάδιο. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και σωστή παιδεία. Δεν επιτρέπεται σε ανθρώπους να αντιδρούν έτσι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα πρέπει να γίνει έρευνα για τις αντιδράσεις αυτών των ανθρώπων. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε για τις αποδοκιμασίες στον εθνικό ύμνο των Ελλήνων, αλλά ούτε και για τις ιαχές όταν θα έπρεπε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δυστυχώς οι επιτυχίες της εθνικής Τουρκίας και της Γαλατσαράι δεν άλλαξαν τη νοοτροπία όλων των οπαδών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.