Σουηδία: Θα τιμήσει τον Ιμπραΐμοβιτς το καλοκαίρι

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις 8 Ιουνίου, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με την Σερβία στην «Friends Arena».

 Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε μια τεράστια καριέρα σε συλλόγους. Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός από το συλλογικό επίπεδο συνέδεσε άρρηκτα την καριέρα του και με την εθνική Σουηδίας, με την οποία μέτρησε συνολικά 122 συμμετοχές και 62 γκολ από το 2001 μέχρι το 2023! Με την τελευταία του εμφάνιση να γίνεται στις 23 Μαρτίου του εν λόγω έτους απέναντι στην εθνική ομάδα του Βελγίου.

Τον Ιούνιο του 2023 ο Σουηδός επιθετικός πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και όπως έγινε σήμερα γνωστό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του αποφάσισε να τον τιμήσει με κάθε επισημότητα.

Συγκεκριμένα, η εθνική ομάδα της Σουηδίας θα παίξει φιλικό με την αντίστοιχη της Σερβίας στη Στοκχόλμη στις 9 Ιουνίου του 2024 και λίγο πριν τη σέντρα ο «Ίμπρα» θα λάβει την ειδική πλακέτα.

«Ανυπομονούμε να ευχαριστήσουμε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών στην Σουηδία. Θα είναι μία τιμή σε έναν παίκτη που σήμαινε πάρα πολλά για την εθνική ομάδα της χώρας αλλά και ο οποίος είχε μεγάλο θετικό αντίκτυπο για γενιές νεαρών Σουηδών αγοριών και κοριτσιών με διαφορετικό υπόβαθρο στο ποδόσφαιρο», τόνισε με δηλώσεις του γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Αντρέα Μόλερμπεργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.