Ανακοίνωση για τα εισιτήρια ενόψει Ατρόμητου

Ο Απόλλωνας υποδέχεται, για την 22η αγωνιστική, τον Ατρόμητο την Κυριακή (2/2) με την αθηναϊκή ομάδα να βγάζει ενημερωτική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται, για την 22η αγωνιστική, τον Ατρόμητο την Κυριακή (2/2) με την αθηναϊκή ομάδα να βγάζει ενημερωτική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο (Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014, 17:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας της Super League η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει: προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, από τις 10:00 έως της 16:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, από τις 11:00 έως τις 15:00 οπότε και η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Για τις ανάγκες των φίλων του Ατρόμητου θα διατεθούν 400 εισιτήρια στις Θύρες 6-7 ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3.

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα

1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.
Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ-17 από τη Θύρα 2.
Την ημέρα του αγώνα, εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2 ενώ αν προσέλθουν μεμονωμένα φίλοι του Ατρόμητου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7. Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα 6 και θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 3.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.