Μπλάνκο με… φέσι

Την πρόταση τουρκικής ομάδας στην ΑΕΚ για τον Ισμαελ Μπλάνκο αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα

Την πρόταση τουρκικής ομάδας στην ΑΕΚ για τον Ισμαελ Μπλάνκο αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα. Η πρόταση ήταν επίσημη είχε ύψος 500.000 ευρώ, και η ΑΕΚ την αποδέχθηκε. Όμως η μετεγγραφή χάλασε γιατί ο Μπλάνκο αρνήθηκε να μετακομίσει στην Τουρκία. 

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος δήλωσε στην Sportday: «Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ ο Μπέρος είπε: «Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο… Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.