Μπλάνκο με... φέσι

Την πρόταση τουρκικής ομάδας στην ΑΕΚ για τον Ισμαελ Μπλάνκο αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα
Δημοσίευση: 31/01/2011 - 09:06

Την πρόταση τουρκικής ομάδας στην ΑΕΚ για τον Ισμαελ Μπλάνκο αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα. Η πρόταση ήταν επίσημη είχε ύψος 500.000 ευρώ, και η ΑΕΚ την αποδέχθηκε. Όμως η μετεγγραφή χάλασε γιατί ο Μπλάνκο αρνήθηκε να μετακομίσει στην Τουρκία. 

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος δήλωσε στην Sportday: «Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ ο Μπέρος είπε: «Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες».