Ανακοινώθηκε ο Δάρλας

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Φίλιππος Δάρλας από την Παρασκευή.
Δημοσίευση: 07/01/2011 - 13:45

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Φίλιππος Δάρλας από την Παρασκευή. Ο Έλληνας αριστερός μπακ παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα του Περιστερίου και τόνισε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Μπρεστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δάρλα υπό τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Μπρεστ με διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011 και οψιόν αγοράς. Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο «Ιατρικό Κέντρο» Περιστερίου και στην συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Αγγελόπουλου».

Αμέσως, μετά τις υπογραφές ο Δάρλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ήθελα πολύ να επιστρέψω πάλι στην Ελλάδα και το έκανα χωρίς ενδοιασμό γιατί ήρθα σε μια ομάδα που την γνωρίζω πολύ καλά και είναι βέβαιος για την επιλογή μου. Άλλωστε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος. Προσωπικά ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές κι ένας επιπλέον σημαντικός λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο διοικείται από τον κύριο Σπανό αλλά και για το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή κύριο Δώνη, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο οι οποίοι μου έδειξαν πόσο με θέλουν. Ο Ατρόμητος διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, τέλεια οργάνωση και πλέον εκείνο που θέλω είναι «μιλήσω» μέσα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει πολύ καλή ευκαιρία για να διακριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας και να φθάσει μέχρι το τέλος ενώ στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή».

*Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το νούμερο «31» στη φανέλα του. Σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ενώ το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα (μαζί με τον Σαρλ Ιτάνζ) υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.