Κοντά σε συμφωνία με τον Σέχου

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Σέχου, προκειμένου να υπογράψει το προσεχές χρονικό διάστημα, νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Σέχου, προκειμένου να υπογράψει το προσεχές χρονικό διάστημα, νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να παραμείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον μάνατζερ του νεαρού παίκτη, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επέλθει η οριστική συμφωνία. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τις περιπτώσεις των υπολοίπων νεαρών παικτών του “τριφυλλιού”, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη και Βαγιαννίδη. Στόχος του Νταμπίζα είναι να τελειώσουν άμεσα οι συγκεκριμένες υποθέσεις, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να χαθούν οι παίκτες στο τέλος της σεζόν, χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.