Άρης: Ο Χαριστέας καλωσόρισε Μπερτόλιο (pic)

Θερμό καλωσόρισμα στον Φακούντο Μπερτόλιο επιφύλαξε ο Αθλητικός Διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας

Λεπτομέρειες απομένουν για να φτάσει η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωση της συμφωνίας συνεργασίας με τον Φακούντο Μπερτόλιο. Τον Αργεντίνο μέσο έχουν υποδεχτεί ήδη οι “κίτρινοι” στη Θεσσαλονίκη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, στο ξεκίνημα αυτής ο παίκτης ήδη έκανε ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ πριν λίγο σήμερα τον καλωσόρισε θερμά στα γραφεία του συλλόγου ο Αθλητικός Διευθυντής, Άγγελος Χαριστέας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Ο Αργεντίνος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα αυτών, ώστε να κλείσουν και τα διαδικαστικά και να πέσουν οι υπογραφές στο συμφωνητικό. Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το βράδυ σήμερα ή το αργότερο αύριο, ώστε ο παίκτης να ακολουθήσει κανονικά τους “κίτρινους” στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, όπου από αύριο και για το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ήδη, ο Μπερτόλιο έχει κάνει την πρώτη επαφή με τον προπονητή του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, καθώς και με τους νέους συμπαίκτες του -αν όλα πάνε καλά ως το τέλος. Πλέον, το μόνο που μένει είναι τυπικά να γίνει παίκτης του Άρη, για να μπορεί να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.